Babam ve Ailesi 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Babam ve Ailesi 9. bölümle ekranlara geldi

Babam ve Ailesi 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve ilk bölümleriyle beğenilen Babam ve Ailesi 9. bölümle izleyicilerle buluştu. Sevilen dizide bu hafta İpekçi Malikanesi'nde herkesin hayatını etkileyen bir sürpriz yaşandı. Babam ve Ailesi 10. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Çıktığında burada olacak.

Babam ve Ailesi 9. bölüm özeti

Suzan ve Nilgün’e, Kemal’in çocuklarından birini seçtiğine dair haber gelir. İki kadın Kemal’le birlikte seçtiği oğlunu almak için söylenen adreste buluşurlar. İçerde çocuklardan sadece biri vardır. Kemal, ısrarla kendisinin seçim yapmadığını söylemesine rağmen ne yazık ki Kemal’e inanmak kolay değildir. Kemal, Aziz polis tarafından tutuklanıncaya kadar güvenlikleri için bütün ailesinin aynı evde kalmasını ister. Böyle bir durumda aynı çatı kalmak hiç te kolay olmayacaktır. Tam sular durulmuşken İpekçi Malikanesi’nde yaşanan sürpriz bir olay ise tüm taşları yerinden oynatarak herkesin hayatını etkileyecektir.


Geçen hafta neler olmuştu?

Fadıl’ın kendisine gösterdiği fotoğrafın ardından Nilgün daha önce tanımadığı duygularla yüzleşir. Kemal ve Suzan’ı kıskanmaya başlar. Kemal’in ve Suzan’ın akşam toplantısına Kemal’e haber vermeksizin gider ve Kemal’le kıskançlığı üzerine tartışırlar. Suzan Fadıl’a Hasret’le ilgili aldığı bilgiler karşılığında Kemal’in ev kasasının şifresini verir. Fadıl o şifreyle kasadan para çalacaktır. Ece Mert’in canını yakmak için onun gözleri önünde Kadir’i öper. Kadir Ece’nin kendisini kullanmasından hoşlanmaz. Aziz daha önce ihaleye girmemesi için tehdit ettiği Kemal’in iki oğlunu kaçırır. Kemal’e 3 saat süre verip oğullarından birisini kurtarma şansı olduğunu söyler. Tek yapması gereken oğullarından kimin kurtulması gerektiğine karar vermektir. Kemal oğullarından kimi seçecek, kimi kurtaracaktır?

Hikaye ve Künye
Tanınmış işadamı Kemal İpekçi, İstanbul’da karısı Suzan, çok sevdiği çocukları Mert ve Çiçek ile imrenilecek bir hayat sürerken, Kemal İpekçi’nin oğlu Mert’in başından geçen bir olay ile Adana’da kimselerin bilmediği bir ailesi daha olduğu ortaya çıkar. Gençlik aşkı Nilgün ve ikizleri Kadir ile Hasret o güne kadar Adana’da gözlerden uzak yaşamışken, Kemal de yıllarca ikili bir hayat sürmek zorunda kalmıştır. Ancak gerçekler açığa çıktıktan sonra Kemal hem yarım kalan aşkına hem de çocuklarına sahip çıkmak için hiç beklemediği olaylarla savaşmak zorunda kalacaktır.

 Yapım    Gold Production
Yapımcı    Faruk Turgut
Genel Koordinatör    Ahsen Tüzün
Yönetmen    Osman Kaya
 Senaryo     Onur Uğraş, Çoşkun Irmak
Görüntü Yönetmeni    Umut Yörükoğlu
Sanat Yönetmeni    İbrahim İlden
Oyuncular    Ayça Bingöl (Nilgün), Bülent İnal (Kemal), Ceyda Düvenci (Suzan), Sercan Badur (Mert), Erdem Akakçe (Fadıl), Emel Göksu (Macide), Sinan Tuzcu (Tamer), Caner Şahin (Kadir), Eva Dedova (Ece), Sera Kutlubey (Hasret), Can Albayrak (İbo) , Zeynep Doğa Doğuşlu (Çiçek), Hakan Altuntaş (Rıza), Sezin Bozacı (Emine), Bülent Düzgünoğlu(Aziz), Ecem Simge Yurdatapan (Yelda), İlker Özer (Kerim), Kubilay Karslıoğlu (Ahmet), Fulya Ünvan (Filiz), Emre Başer (Dr.Orhan), Tuna Kırlı (Spor Hocası), Taygun Sungar (Caner), Yağmur Özbasmacı Mermer (Sedef)
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler