Yargı'da Zafer'in katili ortaya çıktı! Yargı 31. bölüm fragmanı çıktı mı?

Yargı 30. bölümüyle ekranlara geldi ve nefes kesti. Bu hafta yine bir çok merak edilen konu yanıtını bulurken bir çok konuda da soru işaretleri oluştu. Yargı 31. bölüm fragmanı çıktı mı? İşte detaylar

Yargı'da Zafer'in katili ortaya çıktı! Yargı 31. bölüm fragmanı çıktı mı?
Kanal D ekranlarında izleyenleriyle buluşan Yargı 30. bölümde yine izleyicilerini ekran başına kilitledi. Son dönemlerin en çok izlenen dizilerinden biri olan Yargı'da Zafer'in gerçek katili ortaya çıktı. Yargı 31. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Çıktığında burada olacak. Yargı 30. bölümde neler oldu? Ceylin, Ilgaz’ı şaşırtarak birlikteliklerine yeni bir şans vermeye karar vermiştir. Ancak devam edebilmek için ondan bir seçimde bulunmasını ister. Bu seçim Ilgaz’ın tüm hayatını alt üst edecektir. Bir yanda sevdiği kadın, diğer yanda bir ömür yanında taşıdığı ailesi… Ilgaz yine de Ceylin'i seçer. Ancak bu seçimin sonuçları hiç kolay olmazken Ceylin'in baskısı sonucunda Ilgaz anahtarı masanın üzerine bırakıp gider. Zafer cinayetinde son dönemece varılmıştır. Parçalar yavaş yavaş birleşirken gerçek katil de ortaya çıktı. Ilgaz ile Zafer'in boğuşması sonrasında Serdar'ın olay yerine gelerek Zafer'i iki kurşunla öldürdüğü görüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv