Yargı'da katil ortaya çıktı! Yargı 6. bölüm fragmanı yayınlandı

Yargı 5. bölümüyle ekranlara gelirken büyük merak konusu olan katil ortaya çıktı. Yargı 6. bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte detaylar

Yargı'da katil ortaya çıktı! Yargı 6. bölüm fragmanı yayınlandı

Kanal D'nin iddialı dizisi Yargı 5. bölümü ile ekranlara geldi. Kısa sürede büyük bir hayran kitlesine ulaşan dizi yine nefes kesti. Yargı 6. bölüm fragmanı da yayınlandı. Yargı'da katil ortaya çıktı. Ilgaz ve Ceylin'in hazırladığı tuzağa düşen kişi Ceylin'in en yakınındaki Engin oldu. Engin'in İnci'yi evde çıkan bir tartışma sonrasında kafasına bir cisimle vurarak öldürdüğü anlar izleyicileri şok etti. Hiç beklemediği kişinin katil olduğunu anlayan Ceylin de tam anlamıyla şok oldu. İşte detaylar

Yargı 6. bölüm fragmanı

Yayınlanan fragmanda İnci'nin katilinin Engin olduğunu öğrenen Ceylin sinirlerine hakim olamıyor. Ceylin'in Engin'in peşinden koştuğu görülüyor. Son olarak da Ceylin parmaklıklar arkasında görülüyor.

Yargı 5. bölüm özeti

Ceylin, babası Zafer tarafından evden atıldıktan sonra yolundan dönmez ve katili aramaya devam eder. Ilgaz ile birlikte yeni olayların içinde bulur kendisini. İnci'nin küpesinin Yektalarda çıkması gözleri oraya çevirir. Ilgaz, Yekta'nın oğlu ve Ilgaz'ın iş arkadaşı Engin'den şüphelenir. Ceylin'e göre Engin'den şüphelenmesi yanlıştır. Ilgaz, Ceylin'e bir fikir atarak savını gerçekleştirmeyi önerir. Bir tuzak kurarak katili yakalamayı planlar. Tuzak kurulur ve Ilgaz ile Ceylin beklemeye başlar. Bu sırada cezaevindeki Çınar kötü bir olay yaşar. Babası Metin'in içeri attığı bir suçlu intikam duygularıyla onu gözlemektedir. Fırsatını bulduğunda Çınar'a saldırır. Çınar, ilk hamleyi savuşturur. Boğuşmadan galip çıkar; fakat, adam yanında getirdiği delici aleti Çınar'a saplamayı başarır. Ilgaz ve Metin olayı öğrendiklerinde şoke olurlar. Soluğu hemen cezaevinde alırlar. Bölümün sonunda ise kurulan tuzağa düşen isim Engin olur. Sır perdesi aralanır ve İnci'yi Engin'in öldürdüğü ortaya çıkar.

Dizi oyuncuları;

Kaan Urgancıoğlu Kimdir?

Hüseyin Avni Danyal Kimdir?

Pınar Deniz Kimdir?

Arda Anarat kimdir?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv