Yargı 19. bölüm fragmanı çıktı! Yargı'da heyecan dorukta

Yargı her hafta fırtına gibi esmeye devam ederken yeni tanıtım da geldi. Yargı 19. bölüm fragmanı yayınlanırken heyecan yine dorukta

Yargı 19. bölüm fragmanı çıktı! Yargı'da heyecan dorukta

Kanal D'de ekranlara gelen Yargı 19. bölümüyle izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Pazar günlerinin reyting rekortmeni dizisinde neler olacağı merakla bekleniyor. Yargı 19. bölüm fragmanı da çıkarken kanıtla oynanmasıyla zor duruma düşen Ilgaz'ın ne yapacağı büyük merak konusu.

YARGI 19. BÖLÜM FRAGMANI

Fragmanda; Savcı Pars, Ilgaz'a "senden alınan örnekle eldivenden alınan örnek uyuşuyor." diyerek kötü haberi veriyor. Ilgaz şok olurken "Mümkün değil" diyor Ceylin de şaşkınlığını gizleyemiyor. Ceylin bu haber üzerine soluğu Yekta'nın yanında alarak " Ne yaptığını sanıyorsun. Ne istiyorsun Ilgaz'dan, derdin benimle değil mi" diye çıkışıyor. Diğer taraftan Pars da davayı yavaşlattığı gerekçesiyle baskı altında kalıyor. Başsavcı da Pars'ı "Sabah kadar vaktin var ya iddianameyi hazırlarsın ya da dosyayı masama bırakırsın" diyerek uyarıyor.  Öte yandan Ilgaz kendisini savunurken Pars'a "Olay yerine gittim ama iki polis yanımda şahit elimi sürmedim" diyor. Fragmanın sonunda ise Yekta, adliyeye girmekte olan Ilgaz ile Ceylin'in yanına giderek "İddianame mahkemeye sunulmuş hatta kabul edilmiş" şeklinde konuşuyor. Tüm bu yaşananların ardından neler olacağı merakla bekleniyor.

Yargı 19. bölüm fragmanı çıktı! Yargı'da heyecan dorukta

YARGI 18. BÖLÜM ÖZETİ

Sevdiği kadınla birlikte yürümeye başlayan Ilgaz için, önünde mesleki olarak daha önce hiç tecrübe etmediği yeni bir yol açılmıştır. Bu yolda Ceylin’in varlığı ve ona uzattığı el huzur ve güven verse de hiçbir şey kürsünün arkasından gördüğü gibi değildir.
Oğlunun cinayetinin aydınlanması için canhıraş uğraşan Yekta, bir yandan da kontrolünü ne zaman kaybettiğini bilmediği evliliğindeki ihanetin izini sürmeye kararlıdır. Pars’ın geldiğinden beri arasının bir türlü durulmadığı Neva ile yeni bir iletişim kurma zamanı gelmek zorundadır. Erguvan ailesi ise kendi içlerinde çözemedikleri sorunlarla uğraşırken Merdan’ın onlar için hazırladığı plandan habersizdir. Artık mesleki olarak birlikte yol yürüyen Ilgaz ve Ceylin’i sürpriz bir yeni dava beklemektedir. Yılların ipten adam alır cevval avukatı Ceylin ile dosdoğru, yalan nedir bilmez eski savcı, yeni avukat Ilgaz’ı birbirlerini yeniden tanıyacakları günler beklemektedir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv