Yargı 17. bölüm fragmanı yayınlandı! Yargı'da gerçek ortaya çıkıyor mu?

Yargı 17. bölüm fragmanı çıktı. Sevilen dizide neler olacak, yeni tanıtımda hangi detaylar verildi? İşte Yargı yeni bölüm fragmanı

Yargı 17. bölümüyle yine izleyenlerini ekran başına kilitlemeye hazırlanıyor. Kanal D'nin iddialı dizisi bu hafta da merak ve heyecanla bekleniyor. Yargı 17. bölüm fragmanı da yayınlanırken önemli gelişmelerin olacağı görüldü.

YARGI 17. BÖLÜM FRAGMANI

Yeni tanıtımda Ceylin'in Engin'in cinayetiyle ilgili detayları hatırlamaya başlamasıyla birlikte heyecan fırtınası yine doruğa çıkacağının sinyalleri verildi. Ceylin, Savcı Pars'a hatırladıklarını anlatır. Pars detayları öğrenmeye çalışırken Ceylin'in gördüğü kadının saç rengini sorar.

Diğer yandan şüpheliler de ortaya çıkmaya başlar. Engin'i hastaneye götüren ambulansta Neva'nın da olduğu avukat Seda'ya söylenirken odada bulunan Cüneyt'in telaşlandığı görülür.

Diğer taraftan Pars kardeşi Neva'ya cinayet saati nerde olduğunu sorar. Soruşturma devam ederken Eren bir su birikintisi içerisindeki eldiveni bulur. Pars ise Engin'in annesi Laçin'e sigara içip içmediğini sorar.

Laçin üzerinde de şüphe doğar. Diğer yandan Ilgaz Ceylin'e savcılıktan istifa ettiğini söyler ve Ceylin bunu tepkiyle karşılar.

Yargı 17. bölüm fragmanı yayınlandı! Yargı'da gerçek ortaya çıkıyor mu?q

YARGI 16. BÖLÜM ÖZETİ

Sevdiği kadın ile mesleği arasında kalan Ilgaz hiç beklenmedik bir karar vererek herkesi çok şaşırtmıştır. Kendisine herkesten, kendisinden bile çok inanan Ilgaz’ın çıkmazlarından habersiz olan Ceylin, nasıl bir tutum takınacaktır .

Oğlunu öldürdüğüne dair tüm delillerinin Ceylin’i gösterdiğine inanan Yekta Tilmen, Ceylin ve etrafı için tüm varını yoğunu ve de arkasındaki adalet ordusunu göreve çağırmıştır. Kendi inandığı adaleti sağlamak uğruna, herkesi karşısına almak pahasına da olsa hamle yapmaktan çekinmeyecektir.

Pek çok yaralı kadınla bir arada kalmak zorunda olan Ceylin, bir yandan cinayet hatırlamak için uğraşırken; bu kadınların hikayesine de kayıtsız kalmakla kalmamak arasında bocalamaktadır. Üstelik kendisi dışındaki dünyada çekilen kılıçlardan ve yeni oluşan cephelerden habersizken…

Yargı 16. Bölümü pazar akşamı saat 20.00'da Kanal D'de!...

Yargı 17. bölüm fragmanı yayınlandı! Yargı'da gerçek ortaya çıkıyor mu?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv