Yargı 17. bölüm fragmanı çıktı mı? Yargı son bölümde neler oldu?

Yargı 16. bölümüyle ekranlara gelirken hayranlarını hem heyecanlandırdı hem de merakta bıraktı. Yargı 17. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar

Yargı 17. bölüm fragmanı çıktı mı? Yargı son bölümde neler oldu?

Yargı 16. bölümü ile Kanal D'de izleyicilerle buluştu. 2 haftalık aranın ardından ekranlara dönen dizi yine hayranlarını ekran başına kilitlemeyi başardı. Bir çok sürprizin yer aldığı bölümün finali de yine merak uyandırdı. Yargı 17. bölüm fragmanı henüz çıkmazken önizleme yayınlandı.

YARGI 17. BÖLÜM ÖNİZLEME

YARGI 16. BÖLÜM ÖZETİ

Sevdiği kadın ile mesleği arasında kalan Ilgaz hiç beklenmedik bir karar vererek herkesi çok şaşırtmıştır. Ilgaz savcılıktan istifa ederek Ceylin'in avukatı olmaya karar verir. Ceylin ise bu karardan habersizdir.

Oğlunu öldürdüğüne dair tüm delillerinin Ceylin’i gösterdiğine inanan Yekta Tilmen, Ceylin ve etrafı için tüm varını yoğunu ve de arkasındaki adalet ordusunu göreve çağırmıştır. Kendi inandığı adaleti sağlamak uğruna, herkesi karşısına almak pahasına da olsa hamle yapmaktan çekinmeyecektir. Pek çok yaralı kadınla bir arada kalmak zorunda olan Ceylin, bir yandan cinayet hatırlamak için uğraşırken; bu kadınların hikayesine de kayıtsız kalmakla kalmamak arasında bocalamaktadır. 

Ilgaz ise bulduğu delillerle Ceylin'i cezaevinden çıkarmayı tutuksuz yargılanmasını sağlamayı başarır. Ceylin'e yaşanan olayı hatırlatmak için olay yerine götürür. Ceylin burada yaşadıklarını anımsar ve Engin'i bir kadının öldürdüğünü söyler!

Yargı 17. bölüm fragmanı çıktı mı? Yargı son bölümde neler oldu?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv