Yargı 10. Bölüm fragmanı yayında! Yargı’ya yeni oyuncu Nergis Öztürk

Yargı 10. Bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Sevilen diziye oyuncu Nergis Öztürk de dahil olacak. İşte Yargı 10. Bölüm fragmanı ve detaylar…

Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan ve son dönemin en çok izlenen dizilerinden olan Yargı 10. Bölümü ile hafta hayranlarının karşısında olacak. Yargı 10. Bölüm fragmanı da yayınlandı.

YARGI 10. BÖLÜM FRAGMANI


Yayınlanan tanıtımda Ceylin ile Ilgaz’ın anlaşmalı evliliğinin sorgulanmaya başlandığı görülüyor. Başsavcı durumu sorgularken ikilinin Ilgaz’ın tanıklıktan çekilmek adına evlendiğini düşünmeye başlıyor. Diğer taraftan Ilgaz’ın babası Metin amir de bu evlilikten haberdar oluyor. Aynı zamanda Metin Amir, babasının ortaya çıkmasının sarsıntısını yaşarken cesedi onun taşıdığından şüphelenip kendisine soruyor.

Yargı 10. bölüm tanıtımında son olarak Ilgaz, savcı Pars ile konuşurken “Herkesin kırıldığı bir nokta vardır, senin de var mı?” diye soruyor ve Pars’ın “Açıktan gel” demesiyle Ilgaz “Cinayet gecesinde Yekta ile birlikte olduğunuzu biliyorum” cevabını vererek adeta bombayı patlatıyor.

YARGI’YA YENİ OYUNCU

Öte yandan sevilen diziye yeni bir oyuncu dahil oluyor. Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu’nun başrollerinde yer aldığı diziye Nergis Öztürk de katılıyor. Öztürk dizide Engin karakterinin avukat teyzesi Seda olarak yer alacak. Avukat Seda, cezaevine gönderilen Engin’in avukatlığını yapacak.

Tıklayın: Nergis Öztürk Kimdir?

Yargı 9. Bölümde neler olmuştu?
Engin’in Yekta’yı suçlamasının ardından Ceylin ve Ilgaz acil bir biçimde harekete geçmeleri gerektiğini fark ediyor. Pars ve Yekta arasından büyük bir mücadele başlıyor. Pars, Yekta’nın suçlanması sonucu kendisiyle ilgili önemli ve büyük bir sırrın açığa çıkması ihtimaliyle yüz yüze gelir ve engel olabilmek için her zamankinden çok farklı bir tavır gösteriyor. Ilgaz ve Ceylin, Engin'in tutuklanması için sağlam bir kanıt bulmak için zorlu bir mücadele veriyor. Bu mücadele sırasında Ilgaz ve Ceylin birbirlerine duygusal anlamda daha da yaklaşıyor. Bir diğer taraftan Metin kaybolan Zafer’in cesedini bulmaya çalışırken beklenmedik bir sürprizle karşılaşır. Çınar'ın suçsuz olduğunu öğrenen Gül ve Aylin, büyük bir pişmanlık yaşar. Gül, Ceylin'e nasıl büyük bir haksızlık yaptıklarını görse de önce Çınar'dan özür dilemeye gider. Ilgaz'ın planı işler ve olay yerinde Engin'in tutuklu yargılanması için çok sağlam bir delil bulunur.

Yargı Pazar günleri saat 20.00’de Kanal D’de ekranlara geliyor.

Yargı 10. Bölüm fragmanı

Yargı 10. Bölüm fragmanı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler