Yalancı 10. bölüm fragmanı çıktı mı? Yalancı son bölümde neler oldu?

Yalancı 9. bölümüyle ekranlara geldi. Sevilen dizide neler oldu, Yalancı 10. bölüm fragmanı çıktı mı? İşte detaylar

Yalancı 10. bölüm fragmanı çıktı mı? Yalancı son bölümde neler oldu?

Show TV'de ekranlara gelen Yalancı 9. bölümüyle hayranlarıyla buluştu. Kısa sürede büyük bir hayran kitlesine ulaşan Yalancı son bölümüyle de nefes kesti. Yalancı 10. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Çıktığında burada olacak.

Yalancı 9. bölüm özeti

Canan Mehmet Emir’in baskısı ve manipülasyonu sonucu canına kıymıştır. Bulunan intihar mektubu tam okunmasa da Canan’ın; saldırıya uğradığı günden ve Deniz’den bahsetmiş olması hem Deniz’i hem de Mehmet Emir’i harekete geçirir. Deniz Canan’ın kendisine gelir gelmez konuşacağını ve Mehmet Emir’in nihayet yakalanacağını düşünmekte, aynı durumdan korkan Mehmet Emir ise Canan’ı susturmak için bir yol aramaktadır. Bu durum Mehmet Emir ve Deniz’i bir kez daha karşı karşıya getirir. Yaşadıklarından ve çevresindekilerin zarar görmesine engel olamamaktan yorgun düşen Deniz, her şeyden uzaklaşmaya karar verir ancak ona takıntılı bir bağlılık geliştirmiş olan Mehmet Emir, Deniz’in yakınında kalması için her şeyi yapmaya hazırdır. Bu kez hedefinde sadece Deniz değil, Deniz’in sevdikleri ve yakınları da vardır.

Yalancı 8. bölümde neler olmuştu?

Deniz, yeni kurbanın kimliğini bulmak ve onu konuşmaya ikna etmek için harekete geçer. Mehmet Emir, kendisine engel olmaya çalışan Deniz, Görkem ve Murat’ı atlatır. Hilal ile randevusuna gitmeyi başarır. Hilal kendisini bekleyen büyük tehlikeden habersizdir. Canan, Mehmet Emir’e duyduğu nefret yüzünden Mehmet Emir’in evine taş atmış ve kaçmıştır. Doruk, evlerine taş atan kişinin Deniz olduğunu düşünür. Bu durum Mehmet Emir ve Deniz’i bir kez daha yüz yüze getirir. Deniz bu olay vesilesi ile Mehmet Emir’in bir kurbanı daha olduğunu anlamış olur. Bu yeni kurban konuşursa Mehmet Emir’in bir yalancı olduğunu ortaya çıkaracak ve Mehmet Emir’i parmaklıklar ardına gönderebilecektir. Deniz, yeni kurbanın kimliğini bulmak ve onu konuşmaya ikna etmek için harekete geçer.

Yalancı 10. bölüm fragmanı çıktı mı? Yalancı son bölümde neler oldu?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv