Ufak Tefek Cinayetler'de kimler öldü? Ufak Tefek Cinayetler yeni sezon fragmanı

Star TV'nin reyting rekortmeni dizisi Ufak Tefek Cinayetler'de iki kişi öldü! Sezon finali ekrana kilitleyen Ufak Tefek Cinayetler'de kimler öldü, yeni sezon ne zaman başlayacak? İşte ayrıntılar

Star TV'de ekranlara gelen çok konuşulan dizi Ufak Tefek Cinayetler 32. bölümüyle ekranlara geldi ve sezon finali yaptı. Sezon finalinde "Ufak Tefek Cinayetler'de kim öldü" sorusunun yanıtı da belli oldu. Dizi de beklenenin aksine iki kişi öldü.

Sezonun dikkat çeken yapımlarından olan dizide parti esnasında ilk cinayet işlendi. İlk cinayete kurban giden isim Doktor Elif oldu. Öldürülen ikinci isim ise Edip oldu.

UFAK TEFEK CİNAYETLER YENİ SEZON İLK FRAGMANI

Ufak Tefek Cinayetler'in yeni sezon ilk fragmanı da yayınlandı. Fragmanda dizinin Eylül ayında başlayacağına vurgu yapıldı.

UFAK TEFEK CİNAYETLER 32. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Parti başladı, davetliler yerlerini aldı ve korkunç cinayete resmen saatler kaldı! Bu partide sadece güzel müzik, keyifli ortam ve lezzetli atıştırmalıklar yok; kanlı hesaplaşmalar, can acıtan yüzleşmeler ve cinayete varan bir kavga var! Bazı cinayet planları bozuluyor ama yolda yenileri kuruluyor ve cinayet anı yaklaştıkça ortalık iyice karışıyor. Soruşturma tüm hızıyla devam ediyor ve Sarmaşık vakasıyla bağlantılı ikinci cinayetin şaşırtıcı ayrıntıları da ortaya çıkıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler