Üç Kuruş’ta cinayetlerin sebebi ortaya çıkıyor! Üç Kuruş 4. Bölüm fragmanı

Üç Kuruş 4. Bölüm fragmanı çıktı ve heyecan dorukta. Uç Kuruş’ta İrfan’ın cinayetleri işleme sebebi ortaya çıkıyor. İşte fragman ve detaylar

Üç Kuruş’ta cinayetlerin sebebi ortaya çıkıyor! Üç Kuruş 4. Bölüm fragmanı

Show TV’nin yeni dizisi Üç Kuruş kısa sürede oldukça geniş kitlelere ulaştı. Dizi içindeki farklı karakter ve hikayelerle dikkat çekmeyi başardı. Üç Kuruş 4. Bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte detaylar

Üç Kuruş 4. Bölüm Ön İzleme

Yayınlanan ön izlemede Kartal’ın babası Oktay bulduğu İrfan’a hesap sorar. Oktay “ Sadık’tan ne istedin, Mirsad’dan ne istedin. Çocuk gibiydi o. Nasıl kıydın şerefsiz.” Diye çıkışırken İrfan ise “Onların ne farkı vardı, hepsi sustu, parasını alan sustu. Anamı vurdular, seni bu hale koydular, bir kişi çıkıp konuştu mu? Ne yapsaydım bıraksa mıydım, yanlarına mı kalsaydı? Adalet yerini bulacak” diye yanıt veriyor. Bu diyalogla birlikte İrfan’ın cinayetleri annesinin ölümü sonrası susması nedeniyle olayın tanıklarından intikam aldığı ortaya çıktı.
Üç Kuruş 3. Bölüm Özeti

Kartal’a gönderilen künye, Efe ile birlikte katilin izini sürebilecekleri tek ipucudur. Fakat ikisinin dışında künyenin önemini fark eden biri daha vardır. Efe, Kartal’la anlaşması sonucunda babasıyla yüzleşirken Nezih’le girdiği mücadeleye devam eden Kartal son kez şansını denemek için Bahar’ın karşısına çıkar. İrfan ilk defa sırrını öğrenmeye yaklaşan biriyle karşılaşıp panikler. Fakat meseleyi soğukkanlılıkla çözdüğünü düşündüğü anda yeni bir sürprizle karşılaşır.

Üç Kuruş’ta cinayetlerin sebebi ortaya çıkıyor! Üç Kuruş 4. Bölüm fragmanı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv