Üç Kuruş'ta Efe hedefine ulaştı, Bahar Kılıç'ın elinde! Uç Kuruş 25. bölüm fragmanı çıktı mı?

Son 4 bölümü kalan dizi bu hafta da izleyenlerini ekran başına topladı. Peki Üç Kuruş 25. bölüm fragmanı çıktı mı? İşte detaylar

Show TV'de yayınlanan Üç Kuruş 24. bölümü ile izleyicileriyle buluştu. Finaline 4 bölüm kalan dizide heyecan yine doruktaydı. Üç Kuruş 25. bölüm fragmanı ise henüz çıkmadı. Çıktığında burada olacak.

Üç Kuruş 24. bölüm özeti

Kartal, Çetin sayesinde Konyalı’yı kurtarır fakat Çetin’i Baybars’ın yanında bırakmamakta kararlıdır. Bahar geçmiştekine benzer bir savaşın başladığını fark edince kaçmak yerine Kartal’ın yanında savaşmaya karar verir. Önce Ateş’i güvenceye alan Bahar, ardından zekice bir planla Kartal’a yardım etmek için harekete geçer. Kartal ve Efe tüm aileyi bir arada tutma mücadelesi verirken hiç beklemedikleri bir hamleyle karşılaşırlar.

Efe sonunda babasını tutuklatmanın yolunu bularak amacına ulaşır. Kartal ise Çetin'i Baybars'ın elinden kurtarırken Bahar'ın Kılıç'ın eline geçtiğinden habersizdir!

Üç Kuruş 23. bölüm özeti

Bütün aile Neriman’ın kaybıyla büyük bir sarsıntı yaşar. Baybars, Neriman’ı öldüren Kılıç’a sevdiği kadının tek hatırası olan Çetin’i geri getirme görevi verir. Kılıç, Çetin’i ararken Efe’yle karşılaşır ve ikili arasında ölümüne bir düello başlar. Kartal bu süreçte ailesini korumaya çalışırken Kılıç, Kartal’ın hesap etmediği bir adım atacaktır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dizi - Film - Tv