Üç Kuruş 19. bölüm fragmanı çıktı mı? Üç Kuruş'ta neler olacak?

Üç Kuruş 19. bölümü merakla beklenirken ön izleme yayınlandı. Üç Kuruş 19. bölüm fragmanı çıktı mı? işte detaylar

Üç Kuruş 19. bölüm fragmanı çıktı mı? Üç Kuruş'ta neler olacak?

Show TV'de izleyicilerle buluşan Üç Kuruş 19. bölümü ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Sevilen dizide neler olacağı merakla bekleniyor. Üç Kuruş 19. bölüm fragmanı henüz çıkmasa da yeni bölümden ön izleme yayınlandı. İşte detaylar

ÜÇ KURUŞ 19. BÖLÜM ÖN İZLEME

Üç Kuruş 19. Bölüm Ön İzlemesinde Kartal’ın Ruşen’e, İrfan’ın yıllar önce çaldığı cüzdanını teslim ettiği sahnede Ruşen, sevdiği kadının fotoğrafını yeniden bulduğu için büyük bir sevinç yaşıyor. Sevda üzerine konuşan Ruşen, Kartal’a gururunu bir kenara bırakıp Bahar’la konuşması gerektiğini söylerken Kartal’ın ne yapacağı merak konusu oluyor. “Kartal ve Bahar bir araya gelebilecek mi?” sorusunun yanıtı merakla bekleniyor.

Üç Kuruş 18. bölümde neler olmuştu?

Üç Kuruş’un Yeni Dünya’sı izleyenleri ekran başına kilitledi. 3 yıl sonra cezaevinden çıkan ve her şeyini kaybettiği gerçeğiyle yüzleşen Kartal, ne pahasına olursa olsun kendi evladına kavuşup ardından da ailesini yeniden bir araya getirmek için harekete geçti. Kartal, bu planın ilk adımı olarak Efe’yi buldu ancak Efe geçen 3 yılda çok değişmişti.Polisliği bırakan, adalete olan inancını kaybeden ve Semiha’nın kaybıyla dağılan Efe perişan haldeydi. Efe’nin halini gördükten sonra onu kendine getirmeyi kafasına koyan Kartal, Çetin’den Ferhan’ın yerini bulmasını istedi. Ferhan’ın karşısına çıkıp, ona Baybars’ı indirmek için ortaklık teklif eden Kartal’ın planı, Ferhan’ı Efe’ye teslim etmekti. Kartal, kandırdığı Ferhan’ı bir depoya götürdü. Ardından onu Efe’ye teslim etti. Finalde Efe, Ferhan’ı vurdu ve sonunda Halit’in intikamını aldı. Peki yıllar sonra yolları kesişen Kartal ve Efe yeniden bir araya gelecek miydi?
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv