Trabzon'da çekilen Sen Anlat Karadeniz final yapıyor!

Sen Anlat Karadeniz sevenlerini üzecek haber geldi. Hayranları tarafından ilgiyle takip edilen dizi sona eriyor. Peki Sen Anlat Karadeniz ne zaman final yapacak? İşte detaylar

Trabzon'da çekilen Sen Anlat Karadeniz final yapıyor!

ATV'de yayınlanan ve çekimleri Trabzon'da gerçekleştirilen Sen Anlat Karadeniz'in final yapacağı belirtildi. Dizi hayranlarını üzecek haber kısa sürede yayıldı. Peki Sen Anlat Karadeniz ne zaman final yapıyor ve neden bitiyor? İşte detaylar

Yayımlandığı birçok bölümle reytinglerde zirveye oturan  Sen Anlat Karadeniz, başladığı ilk günden beri şiddet sahneleri nedeniyle eleştirilerin hedefi oluyordu. ATV sonunda dizinin fişini çekti. Başrollerinde İrem Helvacıoğlu, Ulaş Tuna Astepe, Sinan Tuzcu, Öykü Gürman ve Ali Ersan Duru’nun yer aldığı, yönetmenliğini Murat Onbul ve Yusuf Ömer Sınav’ın üstlendiği Sinegraf Film - Osman Sınav imzalı dizi 64.bölümüyle ekrana veda ediyor. 

Bu hafta 61.bölümüyle ekrana gelecek olan Sen Anlat Karadeniz, final bölümüyle 13 Kasım Çarşamba atv’de olacak.

Trabzon'da çekilen Sen Anlat Karadeniz final yapıyor!

Son bölümde neler olmuştu?

Birbirlerinden hoşlanmayan Tarık ve Mercan'ın buluşmasında silahlar çekilir, hedef tam on ikiden vurulur. Diğer yandan Ali ve Esma da etrafındakilerin desteği ile düğün yapar ve balayı için hazırlanırlar. Aslında Ferhat'a kızgın olan Hazan onun İstanbul'a döndüğünü öğrenir ve bu habere pek sevinmez. Hazan'la vedalaşmadan giden Ferhat geri dönecek midir? Herkesten gizli internette biriyle konuşan Melek ise, konuştuğu kişi ile buluşmak için evden kaçarken, içtiği ilaçların etkisiyle sersemleşen Nilüfer ise merdivenlerden yuvarlanır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv