Tek Yürek dizisi finalinde neler oldu? Dizi neden final yaptı? Tek Yürek dizisi hakkında...

TRT'nin sevilen dizilerinden Tek Yürek, 22. bölümü ile final yaparak izleyicilerini şaşırttı. Peki Tek Yürek dizisi neden final yaptı? Tek Yürek oyuncuları kimler, finalde neler oldu? Tek Yürek dizisi hakkında tüm detaylar haberimizde...

Tek Yürek dizisi finalinde neler oldu? Dizi neden final yaptı? Tek Yürek dizisi hakkında...

TRT'nin sevilen dizilerinden Tek Türek dizisi 25 Temmuz 2019 günü yayınlanan final bölümü ile izleyecilere veda etti. Özellikle gençlerin takip ettiği Tek Yürek dizisi neden final yaptı? Tek Yürek dizisi oyuncuları ne diyor? Tek Yürek dizisi hakkında...

TEK YÜREK

Yapımcılığını Degas Film'in yaptığı Zeytinburnu Belediyespor buz hokeyi takımının gerçek hikayesinden uyarlanan Tek Yürek dizisinin başrollerini Tayanç Ayaydın, Vildan Atasever, Hilmicem İntepe, Anıl Tetik, Alpay Kemal Atalan, Eslem Akar, Tugay Bahşi, Arda Anarat, Atakan Yılmaz ve Kaan Altay Köprülü paylaşıyordu.

Perşembe günleri saat 20:00'da TRT'de yayınlanan Tek Yürek dizisi 25.07.2019 günü 22. bölümü ile final yaptı ve dizi sona erdi. Dizinin final bölümünde sosyal medyadan '#SonKez' etiketi ile 'Kalacak onca sebep varken, gitmek neden... 22. bölüm boyunca gösermiş olduğunuz ilgi ve güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederiz.' ifadeleri kullanıldı.

Tek Yürek dizisi hakkında: Kanada’da yaşayan Halit, eşini kaybettikten sonra, kızı Deniz ve oğlu Rüzgar’la yapayalnız kalır. Buz hokeyi koçluğu yaptığı takımda bir oyuncusuyla yaşadığı bir olay kariyerinin son bulmasına neden olur. Çocuklarıyla İstanbul’a, babasından kalma evlerine geri döner. Tam bu sırada, semtinin Belediye Başkanıyla tesadüfen karşılaşır ve bu vesileyle de buz pistinden haberdar olur. Başkan vizyon sahibi, spora düşkün girişimci bir kişidir. Yıllar önce buz pistini kurmuş, ‘Geri Dönüşüm’ projesi kapsamında insanları paten yapmaya teşvik etmek istemiştir. Şimdi bu mekanda daha büyük işler yapma vakti gelmiştir. Bu güzel tesadüf Halit’e yeni bir fırsat verir, bir buz hokeyi takımı kuracaktır ama kimle?

Halit hiç bir zaman kolayı seçmemiştir hayatı boyunca. Takımı mahallenin delikanlılarından kurmaya karar verir. Buz hokeyinden habersiz olan gençlerden. Kardeşi ve arkadaşları için her zorluğa göğüs geren ekibin lideri, Yiğit “Hercai”, Yusuf “Arabulucu”, Oğuzhan “Becerikli”, Akif “Çocuk kalpli”, Mazlum ve mahallenin kötü adamı Sait’in naif oğlu Umut’tan.

Final bölümünde neler oldu:

Ekip Avrupa Şampiyonası’na gitmeye hak kazanmıştır, kupayı almak, bir rüyayı gerçekleştirmek hepsinin hayalidir. Ancak  her birinin ayrı derdi vardır.

İlk bebeklerini kaybetmenin acısı ile evlilikleri sarsılan Mazlum, Yaren’in kendisini aldattığından şüphelenir, dünyası başına yıkılır. Şenay, geçirdiği ameliyat nedeniyle Oğuzhan’ın sağlığı için endişelenirken asıl tehlike kendisini ve bebeğini beklemektedir. Melda’dan umduğu cevabı alamayan Akif bir de çok değer verdiği arabasını satmak zorunda kalır.  Yusuf ve Aslı’nın aşkları büyük bir sınavdan geçer, sonunda hayatın onlara dayattıklarına teslim olurlar.

Sait ise Umut’a artık iyi bir baba olmaya çalışırken, girdiği hatalı işlerin bedelini oğlu öder. Deniz, Yiğit’e Kanada yolunu açmanın pişmanlığı içindeyken, Yiğit zor bir karar alır.

Ancak tüm zorluklara rağmen hayatın onlara sunduğu bu fırsatı iyi değerlendirmek zorundadırlar. Avrupa Şampiyonu olmak, gelecekleri için umut demektir.

“Tek Yürek” olarak tüm engelleri birlikte aşan Halit Hoca’nın öğrencilerinin bu defa hedefi çok daha büyüktür…

Tek Yürek dizisi neden final yaptı?

Dizinin final yapması ile alakalı henüz resmi bir açıklama gelmezken, reytinglerin düşük olabileceği sebebi düşünülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv