Survivor'da kim elendi 25 Nisan - Survivor haftanın finali

Survivor'da kim elendi sorusunun yanıtı belli oldu. Haftanın finalinde heyecan yine doruktaydı...

Survivor'da kim elendi 25 Nisan - Survivor haftanın finali

TV8'de ekranlara gelen ve hemen her yayınlandığı akşam reyting listelerinin zirvesinde yer alan Survivor 2017'de heyecan devam ediyor. Adaların birleşmesinin ardından daha da büyüyen heyecan fırtınasında ödüller artık büyürken yarışmacılar da tek tek elenmeye devam ediyor. Bu akşam Survivor'da kim elendi sorusunun yanıtı belli oldu.

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Sevilen yarışmada bu akşam adaya veda eden isim Ünlüler Takımı'ndan Şahika oldu. Ayrıca Survivor'da iletişim oyunu oynandı. Oyunu kazanan taraf ünlüler takımı oldu

ELENME ADAYLARI

Bu hafta oynanan dokunulmazlık oyunlarında kaybeden taraf ünlüler takımı oldu ve iki ada konseyinde ünlüler takımı toplam 3 ismi eleme potasına soktu. İlk dokunulmazlık oyunu sonrası gerçekleştirilen ada konseyinde ismi en çok yazılarak potaya sokulan isim Sabriye oldu. Ardından bireysel dokunulmazlığın sahibi olan Furkan eleme potasına Şahika'yı soktu. İkinci dokunulmazlık oyunu sonrasındaki ada konseyinde adı en çok yazılarak aday gösterilen isim ise Sema oldu. Böylece Sabriye, Şahika ve Sema bu haftanın elenme adayları oldu.


BU HAFTA NELER OLDU?

Dün adada sembol oyunu oynandı. Büyük rekabete sahne olan oyunda erkeklerde kazanan isim Ogeday oldu. Kadınlarda ise kazanan Sema oldu. Sembol oyununda ayrıca yarışmalara ödül de verildi. Ödül hünkarbeğendi yemeği ve yeni film Kolonya Cumhuriyeti'ni izleme şansı oldu. Erkeklerde kazanan Ogeday ödüle Tuğçe ve Volkan'ı , kadınlarda ise Sema Serhat ile Furkan'ı götürdü.


BUZDOLABI ÖDÜLÜ

Hafta içi oynanan ödül oyununda içi dolu buzdolabı ödülü verildi. Ödülü kazanan taraf ünlüler takımı oldu. Ünlüler Takımı 48 saat boyunca buzdolabını kullanırken adeta kendilerine ziyafet çekti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv