Survivor ödül oyununu kim kazandı? Survivor'da Türk Yunan kapışması

Survivor'da ödül oyununu kim kazandı sorusu bu akşam yanıtını buldu. Her zamankinden farklı olarak bu kez ödül oyunu Yunan takımıyla Türk takımı arasında oynandı

Survivor ödül oyununu kim kazandı? Survivor'da Türk Yunan kapışması

Ekranların en çok takip edilen yarışması olan Survivor'da bu hafta farklı bir heyecan yaşandı. Yunanistan'da yayınlanan Survivor programının yarışmacıları ile Türk yarışmacılar karşı karşıya geldi. Survivor ödül oyununu kim kazanacak sorusu bu nedenle büyük merakla yanıtını beklendi..

ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Acun Ilıcalı'nın geçen hafta açıkladığı Türk ve Yunan takımlarının kapışması bu hafta gerçekleşti. Dün ilk oyun oynandı. Gönüllüler ve Ünlüler takımlarının karmalarının yer aldığı Türk takımı Yunan rakiplerini ilk turda mağlup etmeyi başararak 1-0 öne geçti.​Türk takımı ilk turu 10-7 kazandı. Bugün de oyunun ikinci turu için takımlar karşı karşıya geldi. Büyük mücadele sonunda oyun 9-9'a kadar geldi. Bayrak yarışında kazanan Türk takımı oldu.

Yarışmanın ödülü ise şu tatil. Yunan takımı kazanması halinde Bodrum'da, Türk takımı kazanması durumunda ise Mikonos'da tatil yapacak. Ayrıca oyun sonucunda kazanan hangi takım olursa olsun iki takım birlikte yemek yiyecek. Öte yandan yemek ödülünde yarışmacılara şarkıcı Fedon da eşlik edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv