Survivor ödül oyununu kim kazandı? Survivor'da ilk oyun...

Survivor 2018 bugün başladı. All Star ve Gönüllüler takımları karşı karşıya geldi. İlk gün oynanan Survivor Dokunulmazlık Oyununu kim kazandı? İşte detaylar

Survivor ödül oyununu kim kazandı? Survivor'da ilk oyun...
Acun Ilıcalı'nın en çok önem verdiği projesi olan Survivor yeniden başladı. Birbirinden güçlü isimlerin olduğu All Star takımı ve Gönüllüler Takımının yarışması ekranlara gelmeye başladı. İlk günün sonunda Survivor ödül oyununu kim kazandı, neler oldu? İşte detaylar

SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

İlk bölümün yayınlandığı 10 Şubat Cumartesi akşamında ilk ödül oyunu da oynandı. Çekişmeli geçen oyunda 10'a 6 kazanan All Star takımı ödül oyununun sahibi oldu. Kazanan takım 1 haftayı daha konforlu şekilde geçirme hakkı elde etti.

Ayrıca ikinci bir oyun oynandı. Survivor'da ilk olan ada oyununda kazanan takım olan Gönüllüler kişi başına 4 yumurtanın sahibi oldu.

HAKAN, GÖNÜLLÜLER'E GEÇTİ

Acun Ilıcalı ilk bölümde bir sürprize imza attı. All Star takımında yer alan yarışmacılardan Hakan'ın Gönüllüler Takımına geçirileceği belirtildi. ve Hakan yeni takımına katıldı.

Survivor yarışmacıları kimler?

All Star : Hilmi Cem İntepe,  Merve Aydın, Murat Ceylan, Sahra Işık, Nihat Doğan, Damla Can, Turabi Çamkıran, Sema Aydemir, Adem Kılıççı, Nagihan Karadere, Ümit Karan

Gönüllüler: Hakan Hatipoğlu, Cumali Akgül, Birsen Bekgöz, Ramazan Kalyoncu , Gizem Kurtulan , Melih Özkay, Yağmur Banda, Ecem Karaağaç, Nevin Yanıt Baltacı, Anıl Berk Baki, Funda Alkayış, Gamze Aksu, Marcus.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv