Survivor ödül oyun oyununu kim kazandı? Survivor'da ödül heyecanı

Survivor ödül oyununu kim kazandı sorusu bu akşam ekranlara gelen bölümle yanıt buldu

Survivor ödül oyun oyununu kim kazandı? Survivor'da ödül heyecanı

Sevilen program Survivor'da heyecan devam ediyor. Geçen hafta yapılan elemenin ardından bu hafta da heyecan bugün başladı. Ödül oyununda iki takım karşı karşıya geldi. Survivor'da ödül oyununu kim kazandı sorusunun yanıtı belli oldu.

SURVİVOR'DA ÖDÜL OYUNU HEYECANI

Ünlüler takımı ve gönüllüler takımı bu akşam ödül oyununda karşı karşıya geldi. Kazanan takım finalde gönüllüler oldu. Yarışma öncesinde Acun Ilıcalı ödülü açıkladı. Oyunu kazanan takım Dominik Cumhuriyeti'nin başkenti olan Santa Somingo'ya götürülecek. Ayrıca kazanan tavuk yemeği ödülünün de sahibi olacak.

GEÇEN HAFTA NELER OLDU?

Geçen hafta haftanın finalinde yine heyecan doruktaydı. Elenen isim Ünlüler takımından oldu... Oynanan dokunulmazlık oyunlarının ikisinde de kaybeden taraf ünlüler oldu. İlk konsey sonucunda adı yazılan Sabriye olurken bireysel dokunulmazlıkğın sahibi Furkan da Şahika'nın adını verdi. İkinci ada konseyinde ise ismi yazılan isim Sema oldu. SMS oylaması sonucunda elenen isim Şahika oldu.

GEÇEN HAFTANIN SEMBOL OYUNU

Dün adada sembol oyunu oynandı. Büyük rekabete sahne olan oyunda erkeklerde kazanan isim Ogeday oldu. Kadınlarda ise kazanan Sema oldu. Sembol oyununda ayrıca yarışmalara ödül de verildi. Ödül hünkarbeğendi yemeği ve yeni film Kolonya Cumhuriyeti'ni izleme şansı oldu. Erkeklerde kazanan Ogeday ödüle Tuğçe ve Volkan'ı , kadınlarda ise Sema Serhat ile Furkan'ı götürdü.


BUZDOLABI ÖDÜLÜ

Hafta içi oynanan ödül oyununda içi dolu buzdolabı ödülü verildi. Ödülü kazanan taraf ünlüler takımı oldu. Ünlüler Takımı 48 saat boyunca buzdolabını kullanırken adeta kendilerine ziyafet çekti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler