Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor eleme potasındaki isimler

Survivor'da dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. Peki dokunulmazlık oyununu kim kazandı, neler oldu? İşte detaylar

Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor eleme potasındaki isimler

Ekranların en çok izlenen programı olan Survivor'da heyecan giderek artmaya devam ediyor. Bu akşam ada konseyi gerçekleştirilecek ve eleme potasına girecek isimler belli olacak. Peki Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Neler oldu işte detaylar...


Survivor'da dokunulmazlık oyunu oynandı. Oyun henüz tamamlanmadı. Birazdan sonuç belli olacak. Ardından gerçekleşecek olan ada konseyinde eleme adayları belli olacak.

Sevilen yarışmada artık kurallar değişti. Bugüne kadar oylamalar haftalık yapılırken bu hafta son oylama yapıldı. Yapılan oylama yarışmanın sonuna kadar geçerli olacak ve her hafta yapılacak olan elemeler bu oylama sonucuna göre gerçekleştirilecek.

İLETİŞİM OYUNU GÖNÜLLÜLERİN
Son bölümde ünlüler ve gönüllüler iletişim ödülü için karşı karşıya geldi.

İlk turu 6-0 gönüllüler, ikinci turu 6-3 ünlüler kazandı. Finale kalan oyun bayrak yarışında 3-2 gönüllülerin oldu.
Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor eleme potasındaki isimler

VOLEYBOL OYNANDI

Survivor'da dün akşam Acun Medya ile yarışmacıların karma takımı voleybol maçında karşılaştı. Karşılaşmada Acun Medya 3-0 kazanan taraf oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv