Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor eleme adayları

Survivor Türkiye Yunanistan yarışması hızlı başladı ve heyecan ilk günlerden kendini gösterdi. Peki bugün Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı, Survivor eleme adayları kimler oldu? İşte detaylar

Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor eleme adayları

TV8'de ekranlara gelen fenomen yarışma programı Survivor'da bu yıl Türkiye ile Yunanistan takımları yarışıyor. 2 Şubat'ta başlayan yarışma daha ilk günden heyecan yarattı. İlk gün oynanan dokunulmazlık oyununun ikinci ayağı da bugün oynandı. "Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı" sorusunun yanıtı belli oldu. Oyunun ardından Survivor eleme adayları da belli oldu.

Türkiye takımı Yunanistan'ı dokunulmazlık oyununun ikinci turunda da mağlup ederek dokunulmazlığın sahibi oldu. Türkiye Yunanistan'ı 10-8 skorla yendi. Böylece Yunan takımından bir isim adaya veda edecek

İlk ada konseyi gerçekleştirildi. Konseyde Yunan takımı oy kullanarak elenme adaylarını belirledi. En çok oy alarak aday çıkarılan isim İoulieta olurken dokunulmazlık oyununun kazananları da Spiros ile Demi isimlerini verdi.

Öte yandan eleme ise salı günü gerçekleştirildi.

İLK OYUNLAR TÜRKİYE'NİN

Survivor Türkiye Yunanistan'da yayınlanan ilk bölümde iki ayaklı olan dokuulmazlık oyununun ilki oynandı. Bu ilk oyunu kazanan taraf Türk takımı oldu.

Ayrıca bir de ödül oyunu oynandı. Takımlar 3'er yumurta ve ev kurma ekipmanları için yarıştı. Burada da kazanan Türküye oldu. Ödül oyununda her iki takım denizde bulunan salıya koştu. Daha sonra denizde bulunan salıyı karaya çekmek için mücadele ettiler. Salı karaya ilk getiren takım Türkiye oldu. Daha sonra sepete top atma oyunu oynandı. Türkiye 12, Yunanistan 9 topu sepete attı.

Yarışmacılar kimler?

Survivor Türkiye Yarışmacıları

Tamamına yakını milli sporculardan oluşan Survivor Türkiye kadrosunda şu isimler yer alıyor;

Hakan Kanık, Sude Burcu, Yusuf Karakaya, Seda Ocak, Bora Edin, Ecem Onaran, Hikmet Tuğsuz, Kader Karakaya, Atakan Işıktutan, Melisa Emirbayer, Büşra Yalçın, Okay Köksal

Survivor Türkiye Yunanistan yarışmacıları kimler?

Survivor Yunanistan Yarışmacıları

Türkiye takımının rakibi olan Yunanistan takımının kadrosu ise şu şekilde oluştu;

Afroditi Skafida, Demi Tsaganou, Dimitra Vamvakousi, Dimitris Margaritis, İoulieta Kitrinou, Kiriakos Pelekanos, Nantia Mavroudea, Nikos Kosmas, Panagiotis Konstantinidis, Ria Kolovou, Spiros Gourdoupis ve Toni Stavratis.

Survivor Türkiye Yunanistan yarışmacıları kimler?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv