Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor'da eleme potası

Survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı sorusu yanıtını buldu. Büyük heyecan yaşanan yarışmada son yaşananlar burada

Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor'da eleme potası

TV8'de ekrana gelen ve hemen her yayınlandığı akşam reyting sıralamasında zirveye oturan Survivor'da heyecan devam ediyor. Dün akşam oynanan dokunulmazlık oyunu sonrası bugün haftanın ikinci dokunulmazlığı oynadı.. Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı sorusunun yanıtı belli oldu.


SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Dün akşam oynanan oyun yine büyük heyecana sahne oldu. Eleme potasına giren isimler ise herkesi şok etti. Oyunu ünlülüler takımının kazanması üzerine ada konseyine çıkan taraf gönüllüler takımı oldu. Adı en çok yazılarak ilk elenme adayı olan isim Ogeday oldu. Kişisel dokunulmazlığı kazanan Berna ise Volkan'ın adını verdi. Böylece takımın dinamosu olarak görülen iki isim aynı anda eleme potasına girdi. 

Bu akşamın kazananı ise Gönüllüler Takımı oldu. Bireysel dokunulmazlık ise Sema'nın oldu. Konseyde aralarında anlaşan ünlüler takımı ilk olarak Adem'i yazarak potaya soktu. Ardından dokunulmazlığın sahibi Sema, ilhan'ın adını verdi. Böylece ünlüler takımı güçlü isimleri potaya sokarak karşı takımdan birinin elenmesini sağlama stratejisi yaptı.

Konseyin ardından haftanın eleme adayları sırasıyla şöyle oluştu; Ogeday, Volkan, Adem ve İlhan.

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

HAFTA İÇİ TÜRK-YUNAN YARIŞMASI

Hafta içi ödül oyunlarında bir ilk gerçekleşti. Yunanistan'da yayınlanan Survivor yarışmacılarıyla Türk yarışmacılar karşı karşıya geldi. İki gün süren oyunlarda kazanan taraf 2-0'la Türk ekibi oldu. Böylece Türk yarışmacılar Mikonos'ta tatil ödülü kazandı. Ayrıca oyunlar sonrasında Türk ve Yunan takımları birlikte yemek yedikten sonra eğlenceli bir gece geçirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv