Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor ada konseyinde çıkan isim

Survivor'da dokunulmazlık oyunu oynandı. Zorlu oyun final turunda bayrak yarışına kadar kaldı

Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor ada konseyinde çıkan isim

Türkiye'nin en çok izlenen programlarının başında gelen Survivor'da bu hafta da heyecan devam ediyor. Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı sorusunun yanıtı bu akşam belli oldu. Zorlu oyun final turunda bayrak yarışına kadar uzadı...


SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Bu hafta yapılacak haftanın finali öncesinde dokunulmazlık oyunları başladı. İlk oyun bu akşam (cumartesi) oynandı. Oldukça zorlu geçen oyun final turuna kaldı. Yağmur altında oynanan oyunda kazanan taraf bayrak yarışı sonrasında Gönüllüler Takımı oldu.

Dokunulmazlık oyunu sonrası bireysel dokunulmazlık oyunu oynandı. Oyunda kazanan isim Furkan oldu.Yapılan ada konseyinde ismi en çok yazılan ve aday olan isim Sabriye oldu. Bireysel dokunulmazlığın sahibi Furkan da eleme potası için Şahika'nın ismini verdi.
SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

ÖDÜL OYUNU ÜNLÜLERİN OLDU

Survivor'da dün akşam ise ödül oyunu oynandı.Kazanan taraf ünlüler takımı oldu ve yemek ödülünün sahibi oldular.

SEMA VE SERHAT ARASINDA GERGİNLİK

Yarışma esnasında Sema'nın oyununun ardından Serhat yine artık klasikleşen sitemlerini yapınca Sema'dan yanıt aldı. Bunun üzerine ikili arasında kısa süren bir gerginlik yaşandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv