Survivor'da ödül oyununu kim kazandı? Survivor'da araba oyunu

Survivor'da ödül oyununu kim kazandı sorusunun yanıtı bu akşam belli oluyor. Acun Ilıcalı oyunu kazanacak takımın tüm yarışmacılarına birer araba verecek.

Survivor'da ödül oyununu kim kazandı? Survivor'da araba oyunu

TV8'de ekranlara gelen sevilen yarışma programı Survivor'da büyük heyecan devam ediyor. Eleme akşamlarının yanı sıra ödül oyunları da nefes kesiyor. Acun Ilıcalı bu kez yarışma tarihinin en büyük ödülünü yarışmacılara sundu. Kazanan takımın üyelerinin her birine araba verilecek. Peki Survivor ödül oyununu kim kazandı? 

SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Sevilen yarışmada dün akşam araba ödüllü oyunun ilk ayağı oynandı. 10'da biten ilk oyunda dün akşam kazanan taraf ünlüler takımı oldu. Oyun nefes keserken büyük rekabet yaşandı. Bugün de aynı oyunun devamı oynandı.

Heyecan dolu oyunda sonuç 9-9'a gelince bayrak yarışına geçildi.Ve turu kazanan taraf Gönüllüler Takımı oldu. Böylece oyun final turuna kaldı. Final turunda da oyun oldukça çekişmeli oldu ve kazanan ünlüler takımı oldu

BERNA VE SABRİYE DAYANAMADI

Dün oynanan oyunda gönüllüler takımında Berna, Ünlüler takımında ise Sabriye kazanamadıkları oyunlar sonrasında gözyaşlarına boğuldu. Özellikle Berna'nın çığlıkları adada yankılandı.

İLHAN VE SERHAT TARTIŞTI

Oyun sırasında İlhan Mansız ve Serhat Akın tartışma yaşadı. İkili arasında sesler yükselirken takım arkadaşları araya girerek ortamı yumuşattı.

DOKUNULMAZLIK OYUNLARI NE ZAMAN?

Survivor'da dokunulmazlık oyunları yine cumartesi ve pazar akşamları oynanacak. Pazartesi günü iletişim oyunu oynandıktan sonra Salı günü ise haftanın elemesi gerçekleştirilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv