Survivor'da ödül oyununu kim kazandı? Şok Survivor'da Eser elendi!

Survivor'ın yeni bölümünde ödül oyunu oynandı ve şok bir gelişme yaşandı

Survivor'da ödül oyununu kim kazandı? Şok Survivor'da Eser elendi!

TV8'de ekranlara gelen fenomen yarışma programı Survivor'da heyecan devam ediyor. Yeni bölümde ödül oyunu oynandı. İşte gelişmeler...


SURVİVOR'DA ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Bu akşamki bölümde ödül oyunu oynandı. Basketbol oyununda büyük heyecan yaşandı. 1-1 berabere biten oyun final turuna kaldı. Finalde kazanan taraf ünlüler takımı oldu. Oyun sonrasında gönüllüler takımında yarışmacılar arasında tartışmalar yaşanırken ünlüler ise ödüle kavuşmanın sevincini yaşadı. Ödül ise hamburger, patates kızarması ve soğan halkası oldu.

SURVİVOR'DA SÜRPRİZ AYRILIK

Acun Ilıcalı bu akşamki bölümde acil durum konseyi gerçekleştirdi. Ilıcalı bir ismin artık yarışmada olmayacağını söyledi. Ilıcalı bu ismin Eser West olduğunu açıkladı. Eser'in ada şartlarında yaşayamadığı ve dayanamadığı gerekçesiyle yarışmadan çekildiği açıklandı. Ilıcalı, Eser'in özellikle açlıkla mücadele edemediğini ve bu nedenle adada bir çok kez kriz yaşadığını söyledi. Eser'in açlığa dayanamadığını kendisine söylediğini belirten Acun Ilıcalı, kimseye  ayrıcalık tanımasının mümkün olmadığını dile getirdi.


YİĞİT'İN ELENMESİ KIZDIRDI

'Survivor 2017'de gönüllüler takımında mücadele eden Gökhan Gözükan, yakın arkadaşı Yiğit İzik'in vedasının ardından özellikle Erdi Ünver'i hedef aldı.

"KOLUM GEREKİYORSA KOLUM, BACAĞIM GEREKİYORSA BACAĞIM..."

Başarılı yarışmacı, "Yiğit'in gitmesi hepsine gözdağıdır" diyen Erdi'ye, "Şimdi Gökhan Gözükan'ı görecekler. Buradan gitmesi gerekiyorsa gitmesi gerekenler onlar, burada yatarak zaman geçirenler. Bu yapılaşmaya sonuna kadar karşı çıkacağım. Kolum gerekiyorsa kolum, bacağım gerekiyorsa bacağım kalacak parkurda" ifadelerini kullandı.

Son iki dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllülerde Erdi ve Gökhan'ın yanı sıra Elif, Yiğit ve Sadin de elenme adayı olmuş, SMS'te en az oyu Yiğit almıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv