Survivor'da kim elendi? Survivorda finale kim kaldı?

Survivor'da yarı final heyecanı yaşandı. Finale son bir gün kala neler yaşandı, neler oldu? İşte detaylar

Survivor'da kim elendi? Survivorda finale kim kaldı?

Ekranların en çok izlenen yarışması olan Survivor 2017 5 ayın sonunda artık finale geldi. Yarın akşam yapılacak büyük final öncesinde yarı final gerçekleştirildi. Survivor'da kim elendi, finale kimler kaldı? İşte detaylar.


Survivor'da bu akşam büyük yarı final gerçekleştirildi. Yarı finale kalan Serhat, Adem ve Ogeday'ın arasından bir isim daha veda etti. Elenen isim Serhat olurken finale kalan isimler Ogeday ile Adem oldu
 
SEMA VEDA ETTİ

Survivor'da dün akşam da çeyrek final heyecanı yaşandı. Sema, Adem, Serhat ve Ogeday yarı finale kalabilmek için yarıştı. Dominik'teki son oyunda yarı finale kalma hakkını Serhat ile Ogeday elde etti. Sema ile Adem ise sms oylamasına çıktı. İkili arasında yarışmaya veda eden isim Sema oldu. Sema elenmesinin ardından yaptığı açıklamada "Burada kalan herkes artık Survivor. Çok iyi yarışmacılar buraya kaldı. " ifadelerini kullandı.

Öte yandan Survivor'ın yarı finali ve final heyecanı Acun Ilıcalı'nın sunumuyla canlı olarak yayınlanacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler