Survivor'da kim elendi? Survivor haftanın finalinde neler oldu?

Survivor'da kim elendi sorusunun yanıtı bu akşam belli oldu. Nefes kesen haftanın ardından adaya veda eden isim netleşti.

Survivor'da kim elendi? Survivor haftanın finalinde neler oldu?

TV8'de ekranlara gelen ve yayınlandığı hemen her akşam reyting rekorları kıran Survivor'da yine haftanın finali heyecanı yaşanacak. Survivor'da kim elendi? sorusunun yanıtı bu akşam gerçekleştirilecek olan ada konseyinde belli oldu. 

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Survivor'da elenen isim Trabzonlu yarışmacı Pınar Saka oldu. Pınar adaya veda ederken yarışmada ada konseyinde eleme potasında yer alan bir diğer Trabzonlu Sabriye Şengül ise yoluna devam etti
ELEME ADAYLARI

Bu hafta yarışmada kural değişikliğine gidildi ve 4 dokunulmazlık oyunu oynandı. İki oyunu ünlüler kazanırken iki oyunu da gönüllüler kazandı. İlk oynanan iki dokunulmazlık oyununda kaybeden taraf gönüllüler takımı oldu. Böylece ardı ardına iki ada konseyinde gönüllüler iki aday çıkardı. İlk yapılan ada konseyinde aday olan isim Berna olurken ikinci ada konseyinde ise Gökhan aday gösterildi.

Ünlüler takımının iki konseyinde ise ilk adı en çok yazılarak aday gösterilen isim Sabriye oldu. İkinci konseyde ise Pınar aday gösterildi.

SEMBOL OYUNU OYNANDI.

Yeni bölümde Survivor'da ilk olarak sembol oyunu oynandı. Bayanlarda kazanan isim Tuğçe olurken erkeklerde ise İlhan oldu. İlhan Furkan ile Serhat'ı, Tuğçe ise Burçak ile Ogeday'ı yanlarında götürerek ödüllerden yararlandırdı.
SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Survivor'da bu akşam ayrıca iletişim oyunu da oynandı.Oyun sonunda kazanan taraf gönüllüler oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv