Survivor'da kim elendi? Survivor elenen isim...

Survivor'da kim elendi sorusunun yanıtı bu akşam gerçekleştirilen ada konseyinde belli oldu. Survivor'da neler oldu, ödül oyununu kim kazandı? İşte detaylar

Survivor'da kim elendi? Survivor elenen isim...

TV8'de ekranlara gelen reytin rekortmeni yarışma programı Survivor'da Türkiye ve Yunanistan takımları arasında mücadele sürüyor. Bugün ada konseyi gerçekleşecek be "Survivor'da kim elendi" sorusunun yanıtı belli olacak.

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ

Survivor'da elenen isim belli oldu.Eleme potasında bulunan Kader, Okay veya Atakan arasından elenen isim  Kader oldu

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ

ÖDÜL OYUNU

Survivor'da 12 Şubat Salı akşamı ödül oyunu oynandı. Zorlu oyun sonucunda kazanan takım Türkiye oldu. Heyacan dolu oyun 10-9 sonlandı.

KAAN TAKIMA KATILDI

Survivor Türkiye-Yunanistan'da çıktığı ilk oyunda talihsiz bir sakatlık yaşayarak Survivor'a veda eden Erdem'in yerine dahil olan isim Türk takımına katıldı... Takıma katılan isim Kaan Güvenilir oldu.  Kaan ödül oyunu öncesinde takımına katıldı.

SABRIMI ZORLUYOR

Survivor Türkiye-Yunanistan'da Bora ve Yusuf arasındaki ipler koptu. Yusuf, sabrının zorlandığını dile getirdi...

SURVİVOR ELEME ADAYLARI!

Dokunulmazlığı kaybeden Türk takımında bireysel dokunulmazlık oyunu oynandı. Kızlarda Sude bireysel dokunulmazlığı alırken; erkeklerde Bora oldu.

Konseyde birinci eleme adayı Kader oldu. Sude ise Okay'ın adını verdi. Üçüncü eleme adayı ise Atakan oldu.

kaan güvenilir

KAAN GÜVENİLİR KİMDİR?

Azim Kaan Güvenilir'i ilk olarak, "Evleneceksen Gel" yarışmasında tanıdık.

1990 doğumlu olan Kaan Güvenilir, 2017 yılında yarışma sonrası Solmaz Çiros nişanlandı. Daha sonra TV8 ekranlarında yayınlanan Aşk-ı Roman isimli dizide nişanlısı Solmaz ile birlikte başrolde yer aldı.

Azim Kaan Güvenilir Survivor için kendini şöyle anlatmıştı: Sporu sevmemiz aileden geliyor. Fitness ile başladım, süper amatörde futbol oynadım. Survivor benim en büyük hedefimdir. Kendimi çok iyi ifade edebileceğimi düşünüyorum. Atışlarıma çok güveniyorum ve el becerim iyidir. Mental olarak da kendime güveniyorum Sadece aç kalmakla ilgili kendime güvenemiyorum. Sınırlarımı Survivor'da zorlamak istiyorum. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler