Survivor'da kim elendi? Survivor'da elenen isim...

Survivor'da kim elendi sorusunun yanıtı bu akşam yanıtını buldu. İkinci dokunulmazlık oyunu oynandı ve bugün eleme gerçekleştirildi.

Survivor'da kim elendi? Survivor'da elenen isim...

TV8'de ekranlarınad izleyici ile buluşan Survivor'da son haftalar yaklaştıkça heyecan tırmanarak artıyor. Sevilen yarışmada önceki haftaların aksine eleme konseyi Salı akşamı değil Pazar akşamı gerçekleştiriliyor. Survivor'da kim elendi sorusunun yanıtı belli oldu


Survivor'dan kim elendi?
Yayınlandığı her akşam büyük bir izleyici kitlesine ulaşan yarışmada büyük oylamanın gerçekleşmesi nedeniyle eleme konseyi de pazar akşamına çekildi. Bu hafta oynanan ilk dokunulmazlık oyununu ünlüler takımı kazanınca gönüllüler takımından iki isim ilk konseyde potaya girdi. 4 yarışmacının kaldığı Gönüllüler takımında adı en çok yazılarak ilk aday gösterilen Gökhan oldu. Bireysel dokunulmazlığı kazanan Berna ise Elif'in adını verdi. Böylelikle ilk eleme adayları Gökhan ile Elif oldu.

Bu akşam oynanan dokunulmazlık oyununu gönüllüler takımı kazandı. Ardınadn yapılan konseyde Adem ile İlhan eleme potasına dahil oldu. Ve elenen isim Gökhan oldu.

SABRİYE YANDI!

'Survivor'da dün akşam oynanan ödül oyununda kazanan taraf ünlüler takımı oldu. Bir villada bir gece geçiren takım keyifli saatler geçirdi. Gecenin olayı ise Sabriye'ye yapılan şaka oldu.Eski milli futbolcular İlhan Mansız ve Serhat Akın takım arkadaşları Sabriye Şengül'e 'tadı çok güzel' demesi üzerine bolca vasabi yedirince Sabriye dilinin yanması nedeniyle bir anda kendisini havuz suyu içerken buldu.

SURVİVOR KIBRIS FİNALİ NE ZAMAN?

Survivor Kıbrıs finaline seçilen ilk isim, hatırlayacağınız üzere Sema olmuştu. Ardından Survivor Kıbrıs finali koltuğuna Ogeday oturdu. Survivor Kıbrıs Finali, 20 Haziran'da seyircinin karşısına çıkacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dizi - Film - Tv