Survivor'da kim elendi? Survivor'da eleme heyecanı

Survivor'da kim elendi sorusunun yanıtı bu akşam belli oldu. Sevilen yarışmada büyük heyecan yaşandı. İşte son gelişmeler...

Survivor'da kim elendi? Survivor'da eleme heyecanı

Ekranların en çok izlenen yarışması olan Survivor'da heyecan devam ediyor. Her hafta salı günü gerçekleştirilen eleme bu akşam da gerçekleşti.. Survivor'da kim elendi sorusunun yanıtı belli oldu. 
 

Survivor'da kim elendi?

Bu hafta Survivor'da büyük sürprizler yaşandı. Eleme adayları herkesi şok etti. Haftanın ilk dokunulmazlık oyununu ünlüler takımının kazanması üzerine gönüllüler takımı konseyde aday çıkaran taraf oldu. Sürpiz şekilde iki güçlü isim aday gösterildi. İsmi en çok yazılarak aday olan kişi Ogeday oldu. Bireysel dokunulmazlığın sahibi Berna ise Volkan'ın adını verdi.

Oynanan ikinci dokunulmazlık oyununda kazanan takım bu kez gönüllüler takımı oldu. Ünlüler takımı konsey öncesi belirledikleri stratejiye sadık kalarak eleme potasına İlhan ve Adem'i soktu. Bu hamleyle birlikte ünlüler takımı karşı takımdan birini elemeyi hedefledi. Ve elenen isim Gönüllüler Takımı'ndan Volkan oldu.
Survivor'da kim elendi?

Öte yandan bu akşam oynanan iletişim oyununu kazanan taraf da ünlüler takımı oldu.

HAFTA İÇİ TÜRK-YUNAN YARIŞMASI

Hafta içi ödül oyunlarında bir ilk gerçekleşti. Yunanistan'da yayınlanan Survivor yarışmacılarıyla Türk yarışmacılar karşı karşıya geldi. İki gün süren oyunlarda kazanan taraf 2-0'la Türk ekibi oldu. Böylece Türk yarışmacılar Mikonos'ta tatil ödülü kazandı. Ayrıca oyunlar sonrasında Türk ve Yunan takımları birlikte yemek yedikten sonra eğlenceli bir gece geçirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler