Survivor'da kim elendi? Survivor'da eleme haftası

Survivor'da kim elendi sorusunun yanıtı belli oldu. Sevilen yarışmada büyük heyecan yaşandı

Survivor'da kim elendi? Survivor'da eleme haftası

TV8'de ekranlara gelen Survivor'da büyük heyecan yaşanıyor. Survivor'da kim elendi sorusunun yanıtı bu akşam yapılacak ada konseyinde belli oldu
SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?
Büyük heyecanla takip edilen yarışmada bu hafta iki dokunulmazlık oyununu da kazanan taraf ünlüler takımı oldu. Böylece eleme adayları gönüllüler takımından çıktı. Yapılan ilk ada konseyinde gönüllüler takımından çıkan isimler Tuğçe ile Ogeday oldu. İkinci ada konseyi sonrasında ise aday olarak adı çıkan isim Berna oldu. Gönüllüler takımında haftanın dokunulmazı ise Anıl oldu.

Elenen isim ise Tuğçe oldu

İLETİŞİM OYUNU OYNANDI

Bu akşam oynanan iletişim oyununda kazanan taraf ünlüler oldu. Ünlüler takımı yakınlarından gelen videoları izledi.

NUSRET SÜRPRİZİ

Sevilen yarışmada dünkü ödül oyununda Nusret sürprizi yaşandı. Sosyal medyada fenomen olarak adını duyuran etç Nusret Gökçe'nin hazırlayacağı et ziyafeti yarışmanın ödülü oldu. Oyunda kazanan taraf ünlülüler takımı oldu. Ünlüler ayrıca Nusret'in Saltbae hareketinin baskılı olduğu tişörte de sahip oldu.

YARIN DA DOKUNULMAZLIK VAR

Survivor'da yarın da dokunulmazlık oyunu oynanacak ve ardından eleme potası netleşecek. Pazartesi ve salı ise oynanacak ödül, iletişim ve sembol oyunlarının ardından elemeye geçilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler