Survivor'da kim elendi? Ödül oyununu kim kazandı

Survivor'da ikinci hafta eleme heyecanı yaşanıyor. Bu hafta gönüllüler takımından bir isim adaya veda edecek. Survivor'dan kim elendi sorusunun yanıtı belli oldu

Survivor'da kim elendi? Ödül oyununu kim kazandı
TV8'de ekranlara gelen Survivor'da 2. haftanın eleme heyecanı yaşanıyor. Gönüllüler Takımı adadan bir ismi gönderecek. Bu akşamın sonunda "Survivor'dan kim elendi" sorusunun yanıtı belli oldu. Survivor'dan elenen isim Gizem oldu.

ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da bu akşam ödülü sigara böreği olan oyunu oynandı. Oyunun kazananı Gönüllüler Takımı oldu

SURVİVOR ELENME HEYECANI

Son bölümde oynanan dokunulmazlık oyununu All Star Takımı 10-8'a galip bitirdi ve ada konseyinde elenme heyecanını yaşayacak takım gönüllüler oldu. Gönüllüer takımı bu oyununun ardından bireysel dokunulmazlık oyununu oynadı. Oyunda kazanan yarışmacı Melih oldu. Böylece Melih hem elenmekten kurtuldu hem de eleme potasına bir isim sokma hakkı elde etti.

Gerçekleştirilen ada konseyinde sakatlığı sebebiyle Hakan'ın ve onun dışında yarışmaya yeni dahil olan Emir ve İpek'in isimleri kural gereği yazılamadı. Konseyde ilk eleme adayları en çok isimleri yazılan Gizem ve Birsen oldu. Üçüncü aday bireysel dokunulmazlığın sahibi Melih'in seçtiği Cumali olurken haftanın en iyi performansını sergileyen Yağmur da Ramazan'ın ismini söyleyerek dördüncü elenme adayını belirledi. 

Böylece gönüllüler takımından, Gizem, Birsen, Cumali ve Ramazan elenme adayları oldu. SMS oylaması sonucunda adaya veda eden isim Gizem oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler