Survivor'da elenme adayları kimler? Turabi'ye şok

Survivor'da bu akiam dokunulmazlık oyunu oynandı. Turabi'nin davranışları Acun Ilıcalı'yı çileden çıkarttı

Survivor'da elenme adayları kimler? Turabi'ye şok

Survivor 2018'de heyecan devam ediyor. Survivor'da bu akşam dokunulmazlık oyunu oynandı ve "dokunulmazlık oyununu kim kazandı" sorusunun yanıtı belli oldu.

DOKUNULMAZLIK OYUNU

Ünlüler ve Gönüllüler takımı dokunulmazlık oyunununda karşı karşıya geldi. İyi bir müdacedeleye sahne olan oyunda kazanan taraf ünlüler takımı oldu. Böylece bu hafta gönüllüler takımından bir isim adaya veda edecek.

Survivor'da neler oldu? Turabi'ye şok

Öte yandan bireysel gönüllüler arasında oynanan dokunulmazlık oyununun sahibi Hilmicem oldu.

TURABİ'YE CEZA

Bugünkü oyunlarda Ünlüler takımında yer alan Turabi önce Anıl'la ardından da Hakan'la yaşadığı tartışmanın ardından Acun Ilıcalı tarafından sert şekilde uyarıldı. Tartışma sırasında küfür eden Turabi, ada konseyinde Acun Ilıcalı tarafından cezalandırıldı. Turabi 5 oyun boyunca oynayamayacak ve benchte de duramayacak.

OYLAMA SONUCU

Ada konseyinde yapılan oylama sonucunda Yağmur ve Murat en çok ismi yazılanlar olarak birlikte ilk elenme adayları oldular. Ayrıca dokunulmazlığıns ahibi Hilmicem de Birsen'in ismini söyledi. Böylece Gönüllüler Takımı 3 aday çıkardı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv