Survivor'da elenme adayları kimler? Survivor'da büyük heyecan

Survivor'da dokunulmazlık oyunu oynandı. Ada konseyi yapıldı. Survivor'da elenme adayı kim sorusunun yanıtı belli oldu

Survivor'da elenme adayları kimler? Survivor'da büyük heyecan

TV8'de yayınlanan ekranların en çok izlenen yarışması Survivor yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dokunulmazlık oyununun oynandığı yarışmada ada konseyi de gerçekleştirildi. Survivor'da elenme adayları kimler sorularının yanıtı da belli oluyor.

SURVİVOR'DA BÜYÜK HEYECAN

Survivor'da büyük heyecana sahne olan dokunulmazlık oyununu ünlüler takımı kazanmayı başardı . Böylelikle ada konseyine gönüllüler takımı çıktı.

Ada konseyinde oylamalar gerçekleşti ve adı en çok yazılan isim Yağmur oldu. Dokunulmazlığın sahibi Hilmi Cem ise Birsen'in ismini verdi. Böylece Yağmur ve Birsen elenme adayları oldu.

GERGİN HAFTA

Survivor'da birleşme partisinden sonra, iki takım arasında gerginlikler devam ediyor. Survivor son bölümde takımlar hem ödül oyununda hem de baraka ve köfte ekmek oyununda karşı karşıya geldi.
Gönüllüler'den Nagihan'a kaybettiği bir oyun sonrasında, bench'te oturan Mustafa'dan uyarı geldi. Ardından Ümit Karan ile birlikte gülen Mustafa'yı gören Nagihan çılgına döndü. 'Burada palyaço mu oynuyor? Ne gülüyorsunuz. Artık yeter' diye bağıran Nagihan'ı Hakan Hatipoğlu zor sakinleştirdi. Yaşanan olayın ardından isyan eden Nagihan, karşı takımdan sürekli kendisiyle ilgili dalga geçmeler olduğunu ve artık dayanamadığını söyledi. Oyunlarda oynamaktan bile zevk almadığını söyleyen Nagihan gözyaşlarına boğuldu. Turabi seremonideyken oyun sırasında Mustafa Kemal'le yaşadığı gerginlik sonrası gözyaşlarına hakim olamayan Nagihan'dan özür diledi. Takım arkadaşlarını eleştiren Turabi, yapılanların doğru olmadığını söyledi. Turabi ve Mustafa Kemal arasında oyun sonunda sinirler gerildi.Oyun sonrasında otobüse bindikleri sırada ise Turabi, Mustafa'ya tepki gösterdi. 'Kızla dalga geçiyorsunuz. Sen sinirlerini bozdun Ümit de güldü. Yaptığın hareketlere dikkat et' diye bağıran Turabi, Nagihan'a yapılanlardan dolayı çok sinirlendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dizi - Film - Tv