Survivor'da eleme heyecanı! Survivor'da eleme potasında kimler var?

Survivor'da bu akşam dokunulmazlık oyunu oynandı. Kaybeden takım belli oldu ve işte detaylar...

Survivor'da eleme heyecanı! Survivor'da eleme potasında kimler var?

TV 8 ekranlarında yayınlanan fenomen program Survivor'da bu akşam dokunulmazlık oyunu oynandı. Heyecan dolu yarışma sonrası konsey heyecanı yaşandı. İşte detaylar...


SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da bu akşam oynanan dokunulmazlık oyunu nefes kesti. Oynanan oyunda ilk turu ünlüler takımı kazanarak 1-0 öne geçti. İkinci turu ise gönüllüler takımı kazandı ve skora eşitlik geldi. Bu skor sonrası final turuna geçildi. Final turu da kıran kırana geçti ve eşitlik bozulmayınca bayrak yarışına geçildi. Bayrak yarışında kazanan taraf ünlüler oldu ve dokunulmazlğın sahibi oldular. 

SERHAT AKIN SAKATLANDI

Dokunulmazlık oyunu sırasında Ünlüler Takımı'nın başarılı yarışmacısı Serhat Akın talihsiz bir sakatlık yaşadı. Serhat yarışırken bir anda bacağını tutarak yerde kaldı. Olay anında ilk müdahale yapıldıktan sonra Serhat'ın hastaneye götürüldüğü belirtildi. Konuyla alakalı olarak açıklama yapan Acun Ilıcalı, Serhat'ın hastanede tüm kontrollerinin yapılacağı ve durumuna göre açıklama yapılacağını söyledi.
SERHAT AKIN SAKATLANDI

ADA KONSEYİ
Survivor'da dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler Takımı ada konseyinde stresi yaşayan taraf oldu. Eleme potasına iki isim çıkaracak olan takımda ilk isim adı en çok yazılan olacakken diğer isim ise bireysel dokunulmazlığı kazanan Tuğçe'nin söylediği kişi olacak. Ada konseyinde yapılan oylama sonucunda Erdi ve Yiğit aynı oyu alınca ikisi birden eleme potasına girdi. Bireysel dokunulmazlığın sahibi olan Tuğçe ise Sadin'in ismini söyledi. Böylelikle Erdi, Yiğit ve Sadin üç eleme adayı oldu.

Ayrıca eleme potasına girecek diğer isimler de yarın oynanacak olan dokunulmazlık oyunu sonrasındaki ada konseyinde belli olacak

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler