Survivor 2018 tanıtımı yayında! Survivor yarışmacıları kimler ve ne zaman başlıyor?

Survivor 2018 All Star TV8 ekranlarında yayınlanmaya başlandı. Peki Survivor ne zaman başlıyor, 2018 yarışmacıları kimler? İşte detaylar

Survivor 2018 tanıtımı yayında! Survivor yarışmacıları kimler ve ne zaman başlıyor?

En çok izlenen yarışma programı olma özelliğini yıllardır elinde bulunduran Survivor All Star 2018 ne zaman başlayacak. Bu yıl yarışmacılar kimler olacak, Ünlüler ve Gönüllüler takımında hangi isimler yarışacak? İşte Survivor'la ilgili kesinleşen detaylar

Survivor 2018 All Star tanıtımları TV8 ekranlarında yayınlanmaya başladı. Heyecan katsayısı önceki yılların çok çok üstünde olacağa benziyor. Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'da bu sene daha bir iddialı.

Survivor 2018 All Star tanıtımı

SURVİVOR 2018 All Star ne zaman başlayacak?

TV8 ekranlarında tanıtımlarına başlanan Survivor 2018 All Star 10 Şubat 2018 Cumartesi günü yeni sezonuna başlayacak.

Survivor 2018 nasıl olacak?

Survivor 2018 çok farklı bir konseptle ekranlara 10 Şubat'da start verecek. Bu sezon ki Survivor Al Star 2018 ile ilgili paylaşımlarda bulunan Acun Ilıcalı takım sisteminin değiştiğini açıkladı. Acun Ilıcalı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; survivor 2018 All Star'da takımlar farklı olacak. Her sezondan daha farklı, daha heyecanlı bir sistemle seyircileri ekrana kilitleyeceğinin tiyolarını verdi. Acun Ilıcalı yaptığı açıklamada bir takımda bu güne kadar yarışan isimlerin yer alacağını diğer takımın ise gönüllü olarak başvuru yapan iddialı isimlerden oluşacağını duyurdu.

Survivor 2018 Yarışmacıları


Survivor 2018'de yer alacak olan isimleri bir kısmı açıklandı. İşte isimleri kesinleşen o isimler:

Adem Kılıççı
Hakan Hatipoğlu
Hilmicem İntepe
Merve Aydın
Murat Ceylan
Nagihan Karadere
Nevin Yanıt
Sema Aydemir
Turabi Çamkıran

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv