Survivor 2018'de kim elendi? İşte adaya veda eden isim

Türkiye'nin en çok izlenen yarışma programlarından Survivor 2018'de adaya veda eden isim belli oldu. İşte ada konseyi ve adaya veda eden isim...

Survivor 2018'de kim elendi? İşte adaya veda eden isim

TV8 ekranlarında izleyici ile buluşan ve en çok izlenen yarışma programlarından olan Survivor 2018'de ada konseyi yapıldı. Heyecanın doruğa çıktığı yarışmada Nihat Damla ve Nihat arasından elenen isim belli oldu. İşte ayrıntılar...


SURVIVOR'DA KİM ELENDİ?

Survivor'da dün akşam yapılan oylamada en çok ismi çıkan yarışmacı Nihat olmuştu. İkinci eleme adayını ise bireysel dokunulmazlığı kazanan Turabi belirlemiş ve bu isim de Damla olmuştu. Üçüncü eleme adayını ise haftanın performans birincisi Sema belirlemiş, üçüncü elime adayı da Murat olmuştu.

Bu akşam yapılan halk oylaması sonrası Survivor'a veda eden isim Nihat Doğan oldu.

Nihat Doğan, "Survivor’u Çok seviyorum. Yarışmayı da çok seviyorum. Burada olmak çok başka ve herkesin tatması gereken bir duygu. Ben elmayı sevdim elma beni sevmedi. Ben Survivor’ı sevdim ama o beni sevmedi. Biz Kader’e inanan insanlarız. Güzel bir deneyimim oldu. Gönüllüler takımıyla iyi yarışmalarımız oldu. Oyunlarda kaldı hakkım herkese helal olsun. Gönlüm beraber yattığım kalktığım arkadaşlarımdadır. Oy verenlerden rabbim razı olsun. Haklarını helal etsinler. Yolumuz buraya kadarmış." dedi.

Survivor 2018'de kim elendi? İşte adaya veda eden isim

HAFTANIN EN BAŞARILI KADIN VE ERKEK YARIŞMACILARI

Erkeklerde haftanın en başarılı yarışmacısı Ramazan oldu. İkinci isim ise Adem oldu. Kadınlarda haftanın başarılı ismi yüzde 83 yaparak Sema oldu. İkinci isim ise yüzde 78 ile Nagihan oldu. Ödülleri çay ve 5’er tane kurabiye oldu.

SURVİVOR'DA ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor 23. yeni bölümde ödül oyunu nefesleri kesti. Oldukça çetin bir mücadeleye sahne olan bayrak oyununu bu kez Gönüllüler takımı 10-9 skoru ile kazandı ve ödülün sahibi oldular.

ACUN ILICALIINSTAGRAM'DAN DUYURDU!

TV8'in reyting rekortmeni yarışması Survivor'ın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı, resmi Instagram hesabından az önce 4 yeni ismin Survivor'a katıldığını duyurdu. Yeni katılan yarışmacıların 2'si Ünlüler, 2'si ise Gönüllüler takımında mücadele edecek. Ilıcalı, yaptığı açıklamada: "All Star ve Gönüllüler takımına katılan yeni yarışmacılarımıza başarılar diliyorum." dedi.

SURVIVOR'DA YENİ YARIŞMACILAR KİMLER? 

Survivor 2018'de Acun Ilıcalı'nın açıkladığı yeni yarışmacıların isimleri ve yarışacakları takımlar ise şöyle:

All Star: Elif Şadoğlu ve Yiğit Dikmen.

Gönüllüler: Mustafa Kemal Kurt ve Batuhan Buğra Eruygun.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv