Söz 3. bölüm fragmanı çıktı mı? Söz'de büyük şok

Ekranların yeni dizisi Söz'ün 2.bölümü ekranlara geldi. İzleyicinin nefesi kesildi... Yeni bölüm tanıtımı da çıktı.

Söz 3. bölüm fragmanı çıktı mı? Söz'de büyük şok

Star TV'nin yeni dizisi Söz 2. bölümüyle ekranlara geldi. Özel kuvvetlerin zorlu görevlerini konu eden dizi ilk bölümleriyle oldukça beğenilmişti ve bu hafta da izleyiciyi ekrana kilitledi. Son sahnede Yarbay Erdem Korkmaz'ın bulunduğu helikopter Çolak tarafından vuruldu. Söz 3. bölüm fragmanı da yayınlandı.  Yeni tanıtımda gelecek hafta da nefeslerin tutulacağını ortaya koydu

Söz 3. bölüm fragmanı



Söz 2. bölüm özeti

Terör örgütünün lideri Çolak’ın uluslararası bir silah tüccarıyla yapacağı füze alışverişinin istihbaratı gelir. Çolak, büyük bir eylem hazırlığı içerisindedir. Yavuz önderliğinde, yeni kurulan özel tim bunu engellemek için mücadeleye başlar. Doktor Bahar ise oradaki köy halkının yaşam koşullarıyla yüzleşir. Yavuz komutasında düzenlenen operasyonun sonucunda herkesi bekleyen büyük bir sürpriz olacaktır. 

İlk bölümde neler olmuştu?

İstanbul’da yaşanan büyük bir terör saldırısı sonucu onlarca insanın hayatını kaybetmesi ve bu facianın ülkede büyük bir infiale yol açması ile Kıdemli Üsteğmen Yavuz Karasu’nun hayatı da bir yeni bir akışa sürüklenir. zel Kuvvet Timi oluşturuluyor Saldırıyı üstlenen terör örgütü ikinci bir eylem olarak sivil bir vatandaşı kaçırınca, örgütün ele başını yakalamak ve kurtarma çalışmasını tamamlamak için Özel Kuvvetler Komutanlığı bünyesinde yeni bir tim oluşturulmasına karar verilir. Rehini kurtarmak için zaman git gide daralırken Tim Komutanı olan Kıdemli Üsteğmen Yavuz Karasu, kendi hayatını tehlikeye atmak pahasına harekete geçer. Yolları vatan sevgisinde birleşen Tim birbirlerine hem kardeş hem vatan hem de siper olacaktır.

söz 3 fragman

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv