Söz 19. bölüm fragmanında Keşanlı Tim'den ayrılıyor mu?

Söz 19. bölüm fragmanı çıktı. Tanıtımda yine heyecanın dorukta olacağı görüldü.

Söz 19. bölüm fragmanında Keşanlı Tim'den ayrılıyor mu?

Star TV'de yayınlanan Söz 19. bölüm fragmanı çıktı. Tanıtımda Keşanlı'nın ekipten ayrılarak hastaneye gittiği görülüyor. Keşanlı'nın Tim'den uzaklaştırılıp uzaklaştırılmayacağı merak konusu oldu. İnternete özel yayınlanan fragmanda Keşanlı Tim arkadaşlarını hastanede tanıştığı yaşlı bir adama anlatıyor.

Diğer fragmanda ise heyecanın dorukta olacağı görülüyor. Komutanın aracının vurulmasından sonra, örgütte Eylem'in ajan olduğu anlaşılıyor. Diğer taraftan Hafız bir teröristin takibindedir. Tim yeni bir göreve hazırlanırken Çolak da harekete geçiyor.

Söz 19. bölüm fragmanı

18. bölümde neler olmuştu?

Büyük Bey’in ölümü Timde ve ülkede büyük yankı uyandırır. Yavuz, Büyük Bey’i kendisinin öldürdüğünü Bahar’a itiraf edecektir ama son anda kararını değiştirmek zorunda kalır. Yavuz ve Bahar arasında büyük bir sır vardır artık. Ateş ve Avcı, Büyük Bey’in asistanını yakalamak üzere sınır ötesine giderler ama karşılarında Eylem’i bulacaklardır. Agâh, Büyük Bey’in yerine geçmenin planlarını yaparken, kendisini ispatlaması için verilen görev Tim ve Sancar’ı karşı karşıya getirir. Yavuz’un önderliğindeki Tim, Türk Silahlı Kuvvetlerine ait bir üsse düzenlenecek saldırı istihbaratı ile bölgeye gider. Uzun süren çatışmanın ardından, Yavuz ve Tim’i tahmin etmedikleri bir son beklemektedir.


Önceki hafta neler olmuştu?

Terör bağlantısı ortaya çıkan Büyük Bey, kaçmak için kızı Bahar’ı kullanmanın planlarını yaparken, Eylem bombayı patlatmadan kurtulmanın yolunu aramaktadır. Bu sırada Eylem’in üzerindeki bombanın patlamaması için Avcı da çok zor bir karar vermek üzeredir. Ancak ikisi de hiç beklenmedik bir durumla karşı karşıya kalacaktır. Oğlunu kimin öldürdüğünü öğrenmek isteyen Çolak; Büyük Bey ve Agâh’a bir plan hazırlar. Tim’in düzenleyeceği operasyon işleri Çolak için epey zorlaştırır. Yavuz ise Büyük Bey’i yakalamak ve Bahar’ın hayatını kurtarmak arasında zor bir seçim yapmak zorunda kalacaktır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv