Siyah Beyaz Aşk 12. bölüm fragmanı yayında! Aslı'dan itiraf...

Siyah Beyaz Aşk 12. bölüm fragmanı çıktı. Bu hafta sevilen dizide neler olacak? İşte yeni tanıtım

Siyah Beyaz Aşk 12. bölüm fragmanı yayında! Aslı'dan itiraf...

Kanal D'de ekranlara gelen Siyah Beyaz Aşk yeni bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Beğeniyle takip edilen dizide geçen bölümde Aslı büyük bir ikilem yaşıyordu... Siyah Beyaz Aşk 12. bölüm fragmanı da yayınlandı. Bu hafta neler olacağına dair ipuuçları yeni tanıtımda yer aldı.

Siyah Beyaz Aşk 12. bölüm fragmanı ve özeti
Namık Emirhan'ın hedefi haline gelen Aslı'yı büyük bir tehlike beklemektedir. İntikam almak için işbirliği yaptığı genç çocuk, Aslı'nın başına bela olacaktır. Aslı, büyük bir tehlikeyle baş başa kalır ve yardımına yetişen yine Ferhat olur. 

Aslı ile Ferhat'ın ayrılığı, açılmamak üzere kapanan eski defterleri bir kez daha açar. Aslı, Ferhat'ın bir yalanın içinde olduğunu ve gerçeklerin bilinenden çok daha farklı olduğunu itiraf eder. Bu itiraf Ferhat'ı harekete geçirir ve yeni bir başlangıç olur.

Siyah Beyaz Aşk 11. bölüm özeti;

Aslı büyük bir ikilemde. Ferhat’a gerçekleri söylemeli mi yoksa onu korumak için susmalı mı? Aslı kendi içinde bocalarken Ferhat da Aslı ve ailesi arasında bir seçim yapmak zorundadır. Uğruna hayatından vazgeçtiği ailesini mi yoksa Aslı’yı mı seçecek? Ebru bir taraftan ailenin içine sızmanın yolunu bulurken bir taraftan da Cem ile evlilik kararı almışlardır. Aslı, Ebru ve Cem’in ani evlilik kararı karşısında tavrı ne olacak? Namık, Aslı’nın geçmişindeki kirli dosyaları bulup çıkarırken Ferhat, Aslı’yı korumak için onu özgür bırakır. Sonunda özgürlüğüne kavuşan Aslı, Ferhat’a arkasını dönüp gidebilecek mi?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv