Sen Anlat Karadeniz’in Vedat’ı Mehmet Ali Nuroğlu Çukur’a mı transfer oluyor?

ATV’nin en çok izlenen dizilerinden Sen Anlat Karadeniz’de Vedat karakterini canlandıran Mehmet Ali Nuroğlu’nun Çukur dizisine geçeceği öne sürüldü.

Sen Anlat Karadeniz’in Vedat’ı Mehmet Ali Nuroğlu Çukur’a mı transfer oluyor?

ATV’de yayınlanan ve çekimleri Trabzon’da gerçekleştirilen Sen Anlat Karadeniz’in kötü adamı Vedat’ı canlandıran Mehmet Ali Nuroğlu hakkında dikkat çeken bir iddia gündeme geldi. Dizide ölen Vedat karakterine hayat veren Mehmet Ali Nuroğlu’nun Show TV’nin fenomen dizisi Çukur’un kadrosuna dahil olacağı iddia edildi.

Reyting rekortmeni Çukur’da önceki bölümde Erkan Avcı’nın canlandırdığı kötü adam karakteri Çeto öldürülerek kadrodan çıkarılmıştı. İşte bu gelişmenin ardından Sen Anlat Karadeniz’den ayrılan Mehmet Ali Nuroğlu’nun Avcı’nın yerine diziye gireceği belirtildi.

Dizide Çeto’nun liderlik yaptığı Karakuzular çetesinin başına Mehmet Ali Nuroğlu’nun canlandıracağı karakterin geçeceği öne sürüldü. 

Sen Anlat Karadeniz’in Vedat’ı Mehmet Ali Nuroğlu Çukur’a mı transfer oluyor?

Mehmet Ali Nuroğlu kimdir?

7 Eylül 1979'da İstanbul'da dünyaya gelen oyuncu babasının subay olması nedeniyle  Patnos, Kıbrıs, İstanbul, Tekirdağ, Ankara gibi yerlerde yaşadı.  Orta Doğu Teknik Üniversitesi felsefe bölümünde 3 yıl birinci sınıfı okumasının ardından lisede merak salmış olduğu tiyatroya devam etme kararı alarak okuldan ayrılıp Hacettepe Üniversitesi Tiyatro Bölümüne girdi. Ardından devlet tiyatrolarında da görev alan Mehmet Ali Nuroğlu, Semhi Sergen'in asistanlığını da yapmıştır. . Konservatuvarın üçüncü sınıfında da TRT'deki "Yuvadan Bir Kuş Uçtu" dizisinde minik bir rol aldı. Çağan Irmak'ın yazıp yönettiği Çemberimde Gül Oya adlı diziden teklif alınca İstanbul'a geldi. Oyuncu son olarak Sen Anlat Karadeniz isimli dizide rol almaya başladı.
Mehmet Ali Nuroğlu kimdir? Sen Anlat Karadeniz'in Vedat'ı hakkında...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv