Sen Anlat Karadeniz yeni sezon ne zaman başlayacak? Sen Anlat Karadeniz yeni sezon fragmanı

Son dönemde ekranların en çok izlenen dizisi olan Sen Anlat Karadeniz'in hayranları merakla ikinci sezonun başlayacağı günü bekliyor. Peki Sen Anlat Karadeniz ne zaman başlayacak? sorusuna yanıt aranırken yeni sezon fragmanı çıktı.

Sen Anlat Karadeniz yeni sezon ne zaman başlayacak? Sen Anlat Karadeniz yeni sezon fragmanı

Haber61 Haber Servisi

Trabzon'da çekilen ve izleyicilerin büyük beğenisinin kazanarak her hafta reyting listelerinde zirveye oturan Sen Anlat Karadeniz'in yeni sezonu merakla bekleniyor. Dizinin hayranları "Sen Anlat Karadeniz ne zaman başlayacak" sorusuna yanıt ararken dizi setinden ilk bilgiler ulaşmaya başladı. Ayrıca yeni sezon fragmanı da çıktı.

Sen Anlat Karadeniz yeni sezon fragmanı

Yine Trabzon'da ikinci sezon çekimleri başlayan dizide birkaç bölümlük çekimin tamamlanmasının ardından yeni sezon izleyicilerle buluşacak. Buna göre Eylül'ün son haftasında Sen Anlat Karadeniz'in yeni sezonunun ilk bölümünün yayınlanması planlanıyor. Diziyi yayınlayan ATV'nin de bir an önce dizinin yeni sezonunun yayına başlamasını beklediği belirtilirken son zamanların en çok reyting alan dizisini seyirciye unutturmak istemediği kaydediliyor. Bu nedenle ekibin de işi sıkı tutarak bir an önce çekimleri tamamlamaya gayret gösterdiği ifade ediliyor.

Öte yandan yeni sezonda bazı yeni karakterlerin de diziye dahil olabileceği kulislerde konuşulsa da henüz karakter ve isimlerle ilgili basına bilgi yansımadı.

SEN ANLAT KARADENİZ YENİ SEZON FRAGMANI

Sevilen dizinin yeni sezon fragmanı da yayınlandı. Son bölümde gemiden sulara atlamak zorunda kalan Tahir'in elindeki bıçakla suyun içinde kurtulmaya çalıştığı görülüyor. Diğer taraftan Saniye Hanım'ın da telefonda duydukları karşısında yere yığıldığı görülüyor.

Sen Anlat Karadeniz ne zaman başlıyor?

TAHİR VE NEFES TRABZON'DA EV TUTTU

Dizi çekimlerinin Trabzon'da gerçekleştirilmesi nedeniyle oyuncular geçen sezon otelde konaklıyordu. Dizinin tutması ve uzun ömürlü olacağı öngörülünce başrol oyuncularından Nefes ve Tahir'i canlandıran İrem Helvacıoğlu ve Ulaş Tuna Astepe'nin Trabzon'da ev tuttuğu öğrenildi. İkilinin Beşirli ve Kaşüstü bölgelerinde ev kiraladığı kaydedildi.  Dizinin ilk sezonu İstanbul -Trabzon arası mekik dokuyan başrol oyuncuları dizinin yeni sezonunda da yoğun bir tempoyla devam edecek olmasından dolayı Trabzon'da ev tutmayı tercih etti. Nefes karakterini canlandıran Helvacıoğlu Trabzon'un Beşirli semtinde ev kiralarken Tahir karakterini canlandıran Tuna Astepe ise Kaşüstün'de ev kiraladı. 

OSMAN SINAV: İZLEYİCİMİZ HAZIR OLSUN

Sen Anlat Karadeniz'de geçen yıl kadroda yer alan iki senaristle de yollar ayrıldı. Senaristler Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem artık kadroda yer almıyor iki isim yerine yönetmen Osman Sınav, senarist Erkan Birgören ile anlaşmaya vardı. Yeni sezonda dizinin senaristliğini Birgören üstlenecek. Konuyla ilgili bir röportaj veren yönetmen Sınav “Benim sezon içinde olmasını istediğim bazı şeyler vardı. Erkan Birgören’le görüşme yaptığımızda aynı şeyleri söylediğini gördüm. Aynı noktada olmamız beni de heyecanlandırdı. Şimdi Erkan çok daha fazla heyecanlı. Onun işi de kolay değil. Ama çok iyi bir yeni sezon bölümüyle geliyoruz. İzleyicimiz hazır olsun.” ifadelerini kullandı.

YÖNETMEN KADROSU DA DEĞİŞTİ

Osman Sınav ayrıca yönetmen kadrosunda da değişime gitti. Sınav daha önce kadroda yer alan Emre Kabakuşak ileyollarını ayırdı. Kabakuşak'ın yerine kadroya Veli Çelik'i dahil etti. Böylece Sen Anlat Karadeniz'in yeni yönetmen kadrosu Osman Sınav, oğlu Yusuf Osman Sınav ve Veli Çelik'ten oluştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
22 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler