Sen Anlat Karadeniz'in oyuncuları tüyoyu verdi: Bol aksiyon olacak

Sen Anlat Karadeniz yeni sezonu öncesi dizinin hayranlarına oyunculardan heyecanlandıracak tüyolar geldi. Sen Anlat Karadeniz fragmanları da yayınlandı. İşte detaylar

Sen Anlat Karadeniz'in oyuncuları tüyoyu verdi: Bol aksiyon olacak

Haber61 - ATV’nin reyting rekoru kıran Trabzon’da çekilen dizisi Sen Anlat Karadeniz yeni sezon fragmanları yayınlandı. Büyük bir heyecanla dizinin takipçileri “Sen Anlat Karadeniz ne zaman başlayacak” sorusuna yanıt ararken dizinin oyuncuları hayranlarını heyecanlandıracak açıklamalarda bulundu.

Sen Anlat Karadeniz'in ne zaman başlayacağı henüz netleşmezken bir ödül törenine katılan Sen Anlat Karadeniz’in oyuncularından Öykü Gürman, İrem Helvacıoğlu, Sinan Tuzcu, Furkan Aksoy ve Cem Anıl Kenar yeni sezon hakkında tüyolar verdi.

5 oyuncu da açıklamalarında yeni sezonun aksiyon dolu olacağını söyleyerek Sen Anlat Karadeniz takipçilerini heyecanlandıracak ifadeler kullandı. Senarist ve yönetmen kadrosunda yapılan değişikliklerin Osman Sınav'ın işaret ettiği aksiyonu getireceği böylece şimdiden ortaya çıktı.

İşte o açıklamalar;

Öykü Gürman (Asiye)

Öykü Gürman (Asiye) : Benim beklediğimden de çok farklı gelişmeler yaşanıyor.  Ben hem şaşkınlık hem de hayranlıkla senaryoyu okudum. Başarı her zaman ağır bir sorumluluk.  Bunu taşımak için daha çok çalışmak gerekiyor. Öyle zannediyorum ki ekip olarak elimizden geleni yaptık ve yapmaya devam edeceğiz.  Asiye’yi özledim, ekibi özledim, Trabzon’u özledim.

İrem Helvacıoğlu (Nefes) : Bol aksiyonlu şekilde geri dönüyoruz. Nefes’in bir sorumluluğu var. Oğluyla başlayan bir sorumluluk ve onun umudu o.  Tahir’le daha fazla artıyor umudu. Asiye’yle Balım’la bir aileyle kurmaya başlıyor. Bir şekilde hayatında umudun aileye dönen bir tarafına dönüyor. Bir kadın gerçekten tek başına da mutlu olabilir, tek başına da güçlüdür mesajını da verecek.  Herkesin olduğu gibi yeni sezondan bizim de beklentimiz yüksek. Her yerde böyle şeylerle karşılaşıyorum. Sahnelerin gerçekçiliğinden bahsediyorlar. Anlatırken bile boğazım düğümleniyor. Nefes karakterini çok severek oynuyorum.

İrem Helvacıoğlu - nefes

Sinan Tuzcu (Mustafa): Hem hikayenin hem ekibin oradaki havanın suyun samimi olması çok önemli. Hem komedi hem de dramı aynı anda yakalıyor olması.  Oradaki resim ne kadar canlı ne kadar doğal olursa seyirci de seviyor. Karadeniz de burada çok önemli. Trabzon’un merkez düşünürsek 60 km Rize’ye doğru, 60 km İstanbul’a doğru yaklaşık 120 km’lik bir daire içinde çalışıyoruz. Daire diyorum çünkü denizi de kullanıyoruz.
Sinan Tuzcu (Mustafa):
Furkan Aksoy (Fatih - Yangaz):  Senaristler ters köşe yaptı. Çok farklı olaylar gelişecek ve gerçekten çok farklı bir yeni sezon olacak. Her oyuncunun hayalidir böyle bir projede yer almak. Bende olduğum için çok mutluyum



Cem Anıl Kenar (Murat): Çok fazla aksiyon var. Özellikle ilk bölümde çok var. Dengeler değişiyor. Pinpon topu gibi bir oraya bir buraya gidiyor. Ben bile okurken başım döndü. Karadeniz’e yeniden dönmek iyi oldu. İnsanlarla karşılaştığımda hemen sizi evin bireyi gibi kucaklıyorlar. Çok samimi bir ortam var.

Sen Anlat Karadeniz yeni sezon 2. fragmanı

Yayınlanan 2. fragmanda Vedat, Nefes'e "Herşey bitti" derken, Nefes ise Tahir'in yanına gidebilmek için gemiden atlamaya çalışıyor. Vedat onu tutmaya çalışırken ikisi birlikte denize düşüyor. Öte yandan Tahir'in denize atıldığı haberini alan annesi de evde yere yığılırken Asiye de onun başındadır..

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv