Sen Anlat Karadeniz'de Eren Bülbül jesti

Sen Anlat Karadeniz'de Eren Bülbül unutulmadı. Dizide yeni doğan bebeğe "Mehmet Eren" ismi verildi

Sen Anlat Karadeniz'de Eren Bülbül jesti

Çekimleri Trabzon'da devam eden Sen Anlat Karadeniz'de şehit Eren Bülbül unutulmadı. Trabzon'da 15 yaşında şehit olan Eren'in ismi dizide yeni doğan bebeğe verildi.

EREN BÜLBÜL'Ü UNUTMADILAR

Dizide Asiye ve Mustafa çiftinin hapishanede doğan bebeklerine Maçka'da teröristlerin yerini gösterirken hain terör örgütü tarafından şehit edilen 15 yaşındaki Eren Bülbül'ün adı verildi. Bebeğin dünyaya gelişi de  'İyi ki varsın Eren' sözleriyle kutlandı.

Bazı sosyal medya kullanıcıların dizide yapılan bu büyük jest için "Bu ne muazzam bir duyarlılıktır", "Gurur! İyi ki varsın Eren" gibi yorumlar yapıldı.

Sen Anlat Karadeniz'de Eren Bülbül jesti

EREN BÜLBÜL NASIL ŞEHİT OLDU?

11 Ağustos 2017'de Trabzon'un Maçka İlçesi kırsalında Köprüyanı Mahallesi Vazelon Manastırı yakınlarında güvenlik güçleri ile bir grup PKK'lı terörist arasındaki çatışma çıktı.

Çatışmada 15 yaşındaki Eren Bülbül PKK'lıların girdikleri evi güvenlik güçlerine gösterirken teröristler tarafından şehit edildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dizi - Film - Tv