Seçkin Özdemir kimdir?

Başarılı oyuncu Seçkin Özdemir kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte hakkındaki tüm detaylar...

Seçkin Özdemir kimdir?

Özellikle Kiralık Aşk ve Ateş Böceğim dizilerinde gösterdiği performans ile izleyenleri kendine hayran bırakan başarılı oyuncu Seçkin Özdemir, kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte hakkındaki tüm detaylar...

SEÇKİN ÖZDEMİR KİMDİR?

25 Ağustos 1981 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir.

Kocaeli'nin bölgesel yabancı müzik radyolarından Red FM'de radyo programcılığına başlayan Özdemir, Antalya, Bodrum ve İstanbul'da DJ olarak da çalışmıştır.

Bir dönem Number One TV'de program sunduktan sonra Müjdat Gezen Sanat Tiyatrosu'nda oyunculuk eğitimi alarak, oyunculuğa yönelmiştir.

Yaban Gülü, Al Yazmalım, Muhteşem Yüzyıl, Bir Aşk Hikayesi, Günahkar, Acı Aşk, Kiralık Aşk, Racon, Ateş Böceği, Bir Nefes Yeter, Bücür, Can Kırıkları dizi ve filmlerinde rol alan oyuncu son olarak Tehlikeli Karım dizisinde 'Alper Boztepe' karakterine hayat vermiştir.

Alper Boztepe karakeri hakkında: "Derin’in kocası;İstanbul’un orta halli mahallelerinden birinde annesi ve ablası tarafından büyütülmüş, yakışıklı bir genç adamdır. Hayatı boyunca kadınlardan destek almaya alıştığı için kendi ayakları üzerinde durmakta zorlanır.Bir yanda kontrol düşkünü karısı, diğer yanda onu geri dönülmez hatalara sürükleyen sevgilisi arasında kalır."

Seçkin Özdemir'in bazı fotoğrafları:

Seçkin Özdemir kimdir? 

Seçkin Özdemir kimdir?

Seçkin Özdemir kimdir? 

Seçkin Özdemir kimdir? 

Seçkin Özdemir kimdir?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler