Şahan Gökbakar'ın filmi Kayhan ne zaman gösterime girecek? İşte ilk kareler

Şahan Gökbakar'ın yeni filmi Kayhan'dan ilk kareler ortaya çıktı. Kayhan'dan ilk kareler de ortaya çıktı

Şahan Gökbakar'ın filmi Kayhan ne zaman gösterime girecek? İşte ilk kareler

Recep İvedik filmleriyle seyirci rekorları kıran Şahan Gökbakar yeni filmi Kayhan'la izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yeni filmden ilk görüntüler de ortaya çıktı. Peki Kayhan ne zaman gösterime girecek? İşte detaylar

Şahan Gökbakar yeni filmiyle ilgili sosyal medyadan paylaşım yaparak bir sonraki prjenin Recep İvedik 6 olduğunu da duyurdu.

Yönetmenliğini Togan Gökbakar'ın yaptığı Kayhan filmi 9 Şubat'ta gösterime girecek. İstanbul'da çekilen ve çekimi 5 hafta süren filmde lise yıllığını bulan ve aslında lise arkadaşlarının kendisinden nefret ettiğini öğrenen Kayhan'ın intikam alma çabası anlatılıyor. Kardeşiyle birlikte filmin senaryosunu yazan Şahan "Kayhan yaptığım skeçler arasında en sevilen karakterlerden biriydi. Sinemadaki hikayesinde de herkesin ona çabucak ısınacağını düşünüyorum" diye konuştu.


"BEŞİKTEN MEZARA KADAR"

37 yaşındaki oyuncu sözlerine şöyle devam etti: Kayhan aslında tüm masumiyetine ve temiz kalbine rağmen, kendisine haksızlık edildiğinde bunu kabullenemeyen insanları anlatıyor. O'na kötülük yapanlar için intikam planları hazırlasa da, diğer yandan, 'arkadaşlık yemini' ettiği dostunu da ölümüne savunuyor. O aslında bizler gibi... Hepimizin arzu ettiği, 'Beşikten mezara kadar' dostlukların adamı" şeklinde konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv