Rüya'da Sefer'e sürpriz! Rüya 10. bölüm fragmanı çıktı mı?

Star TV'de yayınlanan Rüya 9. bölümüyle ekranlara geldi. Bu hafta neler oldu, yeni bölüm fragmanı çıktı mı? İşte detaylar

Rüya'da Sefer'e sürpriz! Rüya 10. bölüm fragmanı çıktı mı?

Star TV'de ekranlara gelen ve kısa sürede beğeni toplayan dizi Rüya 9. bölümüyle izleyicilerle buluştu. Sevilen dizi yine izleyicileri ekranlara kilitledi. Rüya 10. bölüm fragmanı ise henüz çıkmadı. Yayınlandığında burada olacak.


Rüya 9. bölüm özeti

 Elif hamile olmadığını öğrenir. Her şeyden habersiz olan Bulut, Elif’e sürpriz yapmak ister çünkü artık yeni bir eve taşınma vakti gelmiştir. Komşularının Alaz olduğunu öğrenen Elif durumdan rahatsızdır. Elif’in Alaz’a karşı olan tavrı Bulut’un gözünden kaçmaz. Elif nasıl bir çözüm bulacaktır? Ruhşan Cihan’ın kendisini Şahika ile aldattığını düşünmekte ve boşanmakta kararlıdır. Henüz Cihan’ın ona bırakmış olduğu flash disk’ten habersizdir. Cihan, Ruhşan‘a Alaz’dan bahsedecek mi?

Faysal ve Gülendam’ın ev sahipleriyle ile başı derttedir. Gülendam’ı evden atılma korkusu sarmıştır. Cemre’den almış olduğu flash disk’i seyrederken Cihan’ın itirafı ile karşı karsıya kalır. Gülendam bu durumu nasıl kullanacaktır? Cemre ve Sırrı’nın arkadaşlığı ilerlemiş Sırrı, Cemre’nin hayallerinin peşinden koşması için tüm imkanlarını sunmaktadır. Cemre’nin gizemli halleri Gülendam’ın kuşkularını arttırmış Cemre’yi takibe almıştır. Elif yaşamış olduğu baskıyı Yıldız’a anlatır. Sürpriz bir isim konuştuklarına kulak misafiri olmuş artık işin rengi değişmiştir. İki arkadaş nasıl bir yola başvuracaktır? Diğer yandan mahalleye Yıldız’ı istemeye Sefer ve annesi gelir. Yıldız’ın evet diyeceğinden emin olan Sefer’i nasıl bir sürpriz bekliyordur?

Rüya 8. bölümde neler olmuştu?

Ruhşan, Bulut’a gizliden yaptırmış olduğu DNA test sonuçlarını verir ve sonuç negatiftir. Cihan İstanbul’dan uzakta teknede dinlenirken karşısına Şahika çıkar. Şahika’nın teknede olduğundan haberiz olan Cihan davetsiz misafiri karşısında şaşkındır. Bulut, Elif’e Ruhşan’ın gizliden yaptırmış olduğu DNA sonucunu açıklar. Elif’in Alaz’a karşı şüpheleri artık tamamen doğrulanmıştır. Alaz’ın Giraylar ailesine karşı olan nefreti artık gün yüzüne çıkmıştır. Gülendam Cemre’den almış olduğu flash diski açar, karşısına çıkan itiraf ile şaşkına döner. Gülendam da Alaz’ın Cihan’ın oğlu olduğu gerçeğini öğrenmiştir. Gülendam, Giraylar ailesinden para kopartmak için nasıl bir plan yapacaktır? Sefer Vuslat’tan Yıldız’ı ister. Yıldız bu duruma ne diyecektir?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv