Ölene Kadar 11. bölüm fragmanı çıktı mı? Ölene Kadar son bölümde neler oldu?

ATV'de yayınlanan Ölene Kadar 10. bölümüyle ekranlara geldi. Heyecanın üst seviyede olduğu dizide neler yaşandı, yeni bölüm fragmanı çıktı mı? İşte detaylar

Ölene Kadar 11. bölüm fragmanı çıktı mı? Ölene Kadar son bölümde neler oldu?

ATV ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Fahriye Evcen ile Engin Akyürek'in yer aldığı Ölene Kadar 10. bölümü ile seyircisiyle buluştu. Kısa sürede önemli bir hayran kitlesine ulaşan dizide yine heyecan üst düzeydeydi. Yeni bölüme Selvi'nin (Fahriye Evcen) itirafı damga vurdu. Ölene Kadar 11. bölüm fragmanı da yayınlandı.

İŞTE ÖLENE KADAR 11.BÖLÜM FRAGMANI


ÖLENE KADAR 10. BÖLÜM


Perşembe akşamları yayınlanan dizide Dağhan gerçeklerin izini sürmeye devam ediyor. Selvi'nin itirafıyla bir anda herşey değişirken   Sezai Karalı'nın ölümünün arkasındaki sır perdesini aralarken babasının ölümünün ardındaki sır perdesini aralamaya çalışır. Bu arada Dağhan Selvi'yi de koruma altına alır.

9. bölümde neler olmuştu?

Dağhan, Selvi'yi çok sevmesine rağmen gerçeğin peşindedir. Selvi'nin ondan ne sakladığını bulmak zorunda olduğunu ve başka türlü Selvi'nin ona ihanet ettiği fikrini kafasından atamayacağını çok iyi bilir. Amacına ulaşmak için Mehmet'in de yardımıyla bir Oyun oynar. Oynadığı oyun son derece risklidir. Ayrıca o plan yaparken düşmanları da boş durmaz kendi planlarını yapar. Sonuç herkesi son derece şaşırtır.

ATV'de her hafta perşembe günü yayınlanan Ölene Kadar'da  başrolleri Engin Akyürek, Fahriye Evcen, Sarp Levendoğlu, Gülcan Arslan, ve Tansu Biçer paylaşıyor.

Engin Akyürek kimdir?
engin akyürek

(d. 12 Ekim 1981), Türk sinema ve dizi oyuncusu.

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tarih Bölümü mezunu olan Engin Akyürek, Türkiye'nin Yıldızları adlı yarışma programında birinci olarak sanat dünyasına adım attı. Yarışmanın sona ermesinin ardından, Yabancı Damat adlı tv dizisinin kadrosuna katıldı. 2004 - 2007 yılları arasında Yabancı Damat dizisinde Kadir Sadıkoğlu karakterini canlandıran Akyürek, 2006 yılında ise Kader adlı sinema filminde Cevat karakterini canlandırdı. 2007 - 2008 yılları arasında Atv'de yayınlanan Karayılan adlı tv dizisinde Nizipli rolüyle kamera karşısına geçti. 2009 yılında Bir Bulut Olsam adlı dizide Mustafa Bulut karakterini canlandıran oyuncu, 2010-2012 yılları arasında Fatmagül'ün Suçu Ne? adlı dizide Kerim Ilgaz karakterini canlandırmıştır. Farah Zeynep Abdullah ile birlikte, 2014 yılında vizyona giren Bi Küçük Eylül Meselesi adlı filmin başrolünde yer aldı. 2014 yılında Tuba Büyüküstün ile birlikte başrolünü paylaştığı Kara Para Aşk adlı dizide Ömer Demir karakterini canlandırdı.

Fahriye Evcen kimdir?

fahriye evcen
 (d. 4 Haziran 1986, Solingen), Türk sinema ve dizi oyuncusu. Yaprak Dökümü dizisindeki Necla rolüyle ün kazanmıştır.

Solingen'de doğan Fahriye Evcen, çocukluğunda Almanya'da ailesi ile zor zamanlar geçirdi. Yedi yaşında iken Alman Neo-Naziler Solingen şehrinde Türklerin yaşadığı evleri yakmaya başlayınca, Evcen'in ailesi dikkat çekmemek için evlerinin ışıklarını hep kapalı tuttu. Türkiye'de tatilde bulunduğu bir dönemde Oya Aydoğan'ın programına seyirci olarak bulunduğu sırada Aydoğan, Evcen'i yapımcı İbrahim Mertoğlu ile tanıştırdı.Almanya Düsseldorf Heinrich-Heine Üniversitesi Sosyoloji Bölümü'nde okurken dizi teklifleri alınca, okulu dondurup annesiyle birlikte İstanbul'a yerleşen Fahriye Evcen, Yaprak Dökümü adlı dizide Necla karakterini canlandırdı. Fahriye Evcen ilk sinema deneyimini 11 Nisan 2008 tarihinde yayınlanan Cennet filminde başrol oyuncusu olarak yaşadı, aynı sene Aşk Tutulması filminde başrol oynadı. Almanya'daki üniversite eğitimini tamamlamayan Evcen, Boğaziçi Üniversitesi'nde tarih bölümünden mezun olmuştur. Yapımcılığını TİMS Productions'ın yaptığı Çalıkuşu'nda Feride karakterine canlandırdı. Çalıkuşu'nda başrolü paylaştığı Burak Özçivit'le yeniden, bu sefer bir sinema filmi Aşk Sana Benzer ile beyazperdeye döndü.

Sarp Levendoğlu kimdir?
Sarp Levendoğlu
(d. 25 Aralık 1981, Ankara), Türk oyuncu ve yönetmen.

Oyunculuğa altı yaşında başladı. Saint Benoit Lisesi’nden mezun olduktan sonra, Bilgi Üniversitesi'nde Görsel İletişim Tasarımı okudu ve İstanbul Kültür Üniversitesi oyunculuk bölümünden mezun oldu. Yönetmen Mustafa Altıoklar'ın yeğeni olması dolayısıyla ilk oyunculuk çalışmalarını onun projelerinde yapmıştır. Lise Defteri, Çınaraltı, Emret Komutanım, Zeliha'nın gözleri adlı dizilerde ve O Şimdi Asker ile Emret Komutanım Şah Mat adlı sinema filmlerinde rol almıştır. Emret Komutanım ve Gece Gündüz dizilerinde yönetmenlik de yapmıştır.Final Yapmış Olan Küçük Ağa dizisinde rol almaktaydı. Küçük Ağa dizisinde başrolü paylaştığı Birce Akalay ile 1 Ağustos 2014 tarihinde evlendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv