O Ses Türkiye'de Kadir Yeşilırmak fırtınası!

Kadir Yeşilırmak, O Ses Türkiye'de 3. turu da geçti

O Ses Türkiye'de Kadir Yeşilırmak fırtınası!
Haber61

TV8'de yayınlanan O Ses Türkiye'de bu yıl bir çok dikkat çeken ses varken bunlardan biri de Kadir Yeşilırmak oldu.  Hayatının önemli bir bölümünü Trabzon'da geçiren ve Trabzon'u ikinci memleketi olarak gördüğünü belirten Yeşilırmak, Gökhan'ın takımında yoluna devam ederken bu kez 3.turda sahne aldı.

Düelloda "Keklik Gibi" isimli şarkıyı seslendiren ve sesiyle yine büyüleyen Yeşilırmak, rakibi İsmail'i eleyerek bu turu da geçip adını bir üst tura yazdırmayı başardı.

Kadir Yeşilırmak kimdir?
Kadir Yeşilırmak kimdir?

Aslen Hataylı olan başarılı yarışmacı, 2003 yılında eğitimi için geldiği Trabzon'da uzun yıllar yaşadı. Fatih Eğitim Fakültesi'nde Müzik Öğretmenliği'nden mezun olan Yeşilırmak ardından Trabzon Halk Eğitim Merkezi'nde 2008-12 yılları arasında kurs verdi. 2012 yılında Araklı'nın Çankaya Yatılı İlköğretim Bölge Okulu'na öğretmen olarak atandı. 2016 yılında ise Hatay'ın Altınözü ilçesine atandı ve öğretmenlik hayatını hala burada sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler