O Ses'te Kerem Han Özdemir "Divane Aşık Gibi" ile fırtına gibi esti

Kerem Han Özdemir yine performansıyla büyük alkış topladı

O Ses'te Kerem Han Özdemir "Divane Aşık Gibi" ile fırtına gibi esti
HABER61

TV8'de ekranlara gelen ses yarışması O Ses Türkiye'de yarışan Karadenizli yarışmacı Kerem Han Özdemir performansıyla büyülemeye devam ediyor.

Geçen haftaki bölümde Karadeniz usulü atma rap söyleyen Kerem Han Özdemir performansıyla alkış toplamış ve çeyrek finale kalmaya hak kazanmıştı. Karadenizli yarışmacı bu gece çeyrek finalde canlı yayında sahne aldı. Keremhan Özdemir Divane Aşık Gibi isimli türküyü seslendirdi ve seyircilerden büyük bir alkış aldı.

Sms oylamasıyla turu geçip geçmeyeceği belli olacak olan Kerem Han yaptığı açıklamada "Yarışmada kalan tek Karadenizli benim. Bu turu geçerek Karadeniz'i en iyi şekilde temsil etmek istiyorum. Karadeniz yöresinin tüm şarkıları güzel ama bu şarkının insanları etkiliyeceğine inanıyorum" ifadelerini kullandı. Kerem Han Özdemir sms oylaması sonucunda yarı finale yükselmeyi başardı.

İşte Kerem Han Özdemir'in "Divane Aşık Gibi" performansı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler