Netflix'in Osmanlı dizisi Rise of Empires: Ottoman ne zaman yayınlanıyor? İşte fragman

Rise of Empires: Ottoman dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. Rise of Empires: Ottoman ne zaman yayınlanacak, oyuncuları kimler? İşte detaylar

Dünyanın en büyük çevrimiçi film, dizi ve belgesel yayımcılarından olan Netflix yen bir seriti yayınlamaya hazırlanıyor: Rise of Empires: Ottoman... Osmanlı tarihiyle ilgili dizi şimdiden merakla bekleniyor. Rise of Empires: Ottoman ne zaman yayınlanacak sorusunun yanıtı da belli oldu. İşte detaylar

İlk fragmanı yayınlanan Rise of Empires: Ottoman 24 Ocak'ta Netflix'te olacak.

Dizinin başrollerinde Charles Dance, Cem Yiğit Üzümoğlu ve Tommaso Basili yer alıyor. Yönetmen koltuğunda Emre Şahin'in oturduğu dizinin senaryosu Celal Şengör ve Emrah Safa Gürkan danışmanlığında kaleme alındı. Dizinin yapımcılığını ise Karga Seven ile birlikte STX Entertainment’in üstleniyor.

6 bölümden oluşan Rise of Empires: Ottoman, tarihe damgasını vuran padişahlardan Fatih Sultan Mehmet’in yükselişini ve İstanbul’un fethini konu alırken dönemin Osmanlı İmparatorluğu’nu farklı bir açıdan ele alıyor.

Netflix'in Osmanlı dizisi Rise of Empires: Ottoman ne zaman başlıyor? İşte fragman

Netflix Hakkında:

Netflix, 190'dan fazla ülkede 158 milyonu aşkın ücretli kullanıcının farklı türlerde ve dillerde diziler, belgeseller ve sinema filmleri izlediği, dünyanın eğlence odaklı lider yayın hizmetidir. Üyeler yayınları istedikleri kadar, istedikleri zaman, istedikleri yerde, internete bağlı tüm ekranlarda izleyebilirler. Yayınların tamamını reklamsız olarak ve herhangi bir taahhütte bulunmadan oynatabilir, durdurabilir ve daha sonra izlemeye devam edebilirler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv